Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Populistička suplja koja nema nikakav efekat!
SDO sateljit hahahahahahahahah
Nije ovo populisticka suplja koliko vi zeleni botovi kao ni vodje pojma nemate o politici, lobiranju i medjunarodnim odnosima. Vrhunac vanjske politike zelenog politicara je bilo lobiranje za donaciju hurmi, pametnom dosta!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ma daj ovo je lakrdija, u Vijecu Evrope ima 306 zastupnika ovih 30tak je saka liberala ko da te u Zenici podrzi jedna mjesna zajednica
panglu procitaj tekst ZASTUPNICI iz 22 drzave podrzali ne 22 zastupnika some..
@Kokuznjak obogati mozak i procitaj ti 35 zastupnika iz 22 drzavei da znas clanica ima 46 tako da nije ni pola. tolko o tebi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Što ne tražiš od svojih partnera u vlasti da te podrže, rekli ste da su se promijenili od kada ste zajedno
Pa šta su trojkaši uspjeli izlobirati za ovo vremena, nemojte se brukati sarajlije pristalice trojke, jer u drugim dijelovima BiH nemaju nikakvu podršku gdje ih je narod pročitao i gdje su ljudi pametniji od vas
Ne smiješ ništa napisati jer je govor mržnje. O demokratiji toliko.
Sabina volim te
Ne volim njenu politiku. Ne razilkuje ko se borio za BiH a ko je palio, vjerovatno jer nije bila tu kad je grmljelo. Istinski mrzi samo sda a sa drugima saradjuje. Gradonačelnica Benjamina ima najispravniji stav o svemu u BiH jer je na svojoj koži osjetila šta je zlo a šta dobro. Sabini to fali a njena slatkorjecivost je beskorisna.
Samo 22? Kad dodjete na102 to je vecina
Preko 100 podrzavaju i Palestinu, pa nikom nista. Dakle populisticke price
Kako je zapusila usta Softicu, svaka cast. Jes da joj stranka ne valja, al ona valja, al u svakom smislu
To ona sto zaboravi kofer na aerodromu i posudi garderobu od drugog umjesto da ode i kupi. Strasno je snalazljiva.
70% čovjećanstva podržava Palestinu, a Izrael radi šta hoće. Hebeš podrške.
Jel neko ima uopste ima mogucnosti da toliko napregne i tu jednu mozdanu venu koju imada procita tekst i smisao do kraja? Tko se prije ovoga zauzeo da EU osudi velicanje ovog zla u udzbenicimadajte jedno ime. Ili treba tako?
U BiH je vec 3 godine na snazi zakon o zabrani negiranja genocida i velicanja ratnih zlocinaca. Zena je drzavni parlamentarac, ali ne poznaje zakone vlastite drzave. Pretpostavljam da ce joj sljedeci korak biti da trazi od clanica EU da nas ponovo priznaju. Samo sjedi u Radicevoj i ne brukaj nas po svijetu!
Evo imate nove KANDIDATE koji idu uz vaš Slogan "DOBRI LJUDI" :) Zastupnik u Skupštini Brčko distrikta poznat po izjavi da je kod njega "gram uvijek bio gram" Abdulah Iljazović nakon Naroda i pravde (NiP) i PREŠAO u Našu Stranku (NS).
Mozda je SDA trebao poslati Se bi ju da lobira....cirkus od komentara
Hoće li biti još koji PREDIZBORNI SPOT iz dvorišta OSNOVNE ŠKOLE od strane vaše drage Vildane Bešlija?!
SUTITE u Konjicu dok Milorad VRIJEĐA Srebrenicuu,Novi Travnik dobi status GRADA na zahtjev Čovića,imenovali ste Vukoju bez iskustva za Sudiju,lete Helikopteri i maršira Vojska Srbije po BiH, opet ŠUTNJA, jos nam je policija Srbije trebala marširati državom,sličaj bjegunca Galića NE rješavate, pokusaj zastite predofila u O.Š Grbavica I...Ma velikim B se KUN. EM. O :)