Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumjem logiku ovih novinara koji uporno spominju nekakve partnere iz FBIH???? Nije Bosna i Hercegovina brak pa da neko spominje partnere , vec se radi o institucijama. Konakovic i ostali nisu nikakvi partneri RSu vec su ministri u drzavnoj vladi. Ovo je stvarno za zaljenje koliko smo politicki nepismeni i sami nesvjesno dijelimo drzavu Bosnu i Hercegovinu na nekakve partnere FBIH I RSa!!!
Sve se to namjerno radi,planski i ciljano.Nije to slucajno.
Ja sam to davno pisao kako su klix "novinari" neprofesionalni i nelobrazovani za mnoge teme na ovom portalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zato što RS želi više novca nego joj pripada, i zato što su do sad dobijali više novca nego im je pripadalo.
Željkicin sin je zaposlen u Elektroprenosu
Al je znaru to je cudo jedno
Putin pritisnuo raster kao opomenu.Zašto u Srbiji nije nestalo struje???
Dobro je rekao Sidran, bh politika je reakciona. Iz eresa kazu Partnerske institucije, zajednicke institucije, nigdje ne spominju drzavu, i tako nakon vremena te stvari ti postanu normalne, naviknes se kao zaba na vrucu vodu. To je tzv politicka istina (u suštini laz), isto tako imas licnu istinu (vjera /religija) i naucnu (jedina prava). Politicke 'istine' su obicna propaganda. Ne dozvoli da drugi razmisljaju za tebe
Ovi 23% stanovnistva se stalno nesto bune
Znaci logika je daj nam pare kako bi zakrpili rupetine u budžetu RS a investiranje u sistem koji je, kako vidjosmo, neraskidivo povezan, neka sačeka neka duga vremena. E bravo pametnice!
A uprava elektroprenosa u BL...he he
Zagustilo, nema para.
Konobarice dodaj jednu pivu
Konobarice dodaj jednu pivu
Podvale koje slusamo svaki dan . BiH nije sastavljena od entiteta niti od tri naroda. BiH je suverena i nedjeljiva drzavna teritorija u kojoj žive Srbi Hrvati Bosnjaci i drugi narodi i građani potpuno ravnopravno. Politicari treba da rade na interesima svih gradana a ne protiv bilo koga za interese drugih susjednih drzava da korist osjete stanovnici ove napacene zemlje.
Sad sazovite elektricni sabor da dozivimo elektricni orgazam
Joj ovog frajera Cvijanovića
sta ces,jada i bijeda, struje nestalo,a ona bih kos koju liru da sebi preljusti
Dindivi njonje
Ja bi se vratio konobarisanju.