Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ni ja necu prihvatiti da si ti zensko
premijerko kreni u akciju....zahtjevam od narodne skupstine da sto prije donese zakon o imovini indentican kao u federaciji...federacija vec pola godine otima srbsku imovinu i knjizi je na federaciju...republika srpska takodjer mora otimati bosnajcku i hrvatsku imovinu i knjiziti na republiku srpsku...sto pre...hitno.....
Genocidasi usrani🖕🖕🖕🖕🖕
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Više Banja Luka i Mostar moraju da pitaju Sarajevo nego što to moraju Novi Pazar ili Novi Sad kada je slučaj sa Beogradom. Zna Željka to dobro, ali i dalje laže za sitni izborni šićar. Možda joj neko i povjeruje.
Eto te ko najljepši dio Sarajeva -KOBILJA GLAVA.
Što ti je kada je neko, hem provincijalac, hem frustriran zbog toga. Pa imaš li u sebi imalo sem lopovske, ljudske ideologije. Gori ti pod nogama od svega u RS, a ti spominješ šeher Sarajevo! Gori ti kuća, hej Željka!
Ona je naglasila da nikada neće prihvatiti tezu da je Sarajevo nadređeno Banjoj Luci,
Sve dok je Sarajevo glavni grad BiH bice nadredjeno Banjaluci sto je normalno kao sto je normalno da Berlin bude nadredjen Minhenu, Pariz Nici itd. Rijec je dakle o supljim izjavama kojima se pokusava dodvoriti nacionalistima, prodavanju magle glasacima iz RS-a.
Ajde bre! Ko tebe šta pita u životu?
jao izjava ... PA VI BEZ SARAJEVA NE MOZETE 48h IZDRZATI ...TREBA VAM BLOKIRATI SREDSTVA PA DA VIDIMO KAKO METROPOLA BANJA LUKA SAMOODRZIV GRAD ......
Sta ti je jadan ne bio?! Ko te pita sta ti mislis budalo..
zipa Zeljka mangupa starog, nekad smo trebe skupa barili 😂
A jes' i neko mudo da je se pita hoće li nešto prihvatiti ili ne. Veca vještica. Fuj, gadura.
Ni Albanci na Kosovu nece nikad priznati Beograd da im je nadredzen pa sta onda😁😁😁😁😁
sta mi imamo sa Albanijom i Srbijom ..klasicni djikanski spinn
Sarajevo je glavni grad BiH i tako će biti, nije ni B.luka ni Mostar niti bilo koji drugi grad, ako nam je to najveći problem onda smo baš zaglibili do jaja.
PRAVDA ZA DAVIDA I DŽENANA
a zasto bi iko ikome bio nadredjen ? samim tim sto je, htjela ti ili ne, Sarajevo glavni grad, tebe muci nek vrsta provincijskog kompleksa. dobro poznata dijagnoza balkanska, prisutna jako cesto medju svima nama
@Simeon33 od tebe nije sigurno... :)
Tako je presjednice, nepopuštaj milimetra !
Ne tretiraju nas dzaba po svijetu kao glupe Balkance. Nije problem ako se zna ko o cemu odlucuje vec to sto ti, tvoj sef i takvi kao vas dvoje medju svim narodima sve zivo pokradoste. Zato ko god ima gdje, ode iz ove zemlje.
ja mislio Maxi Lopez