Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbga, ispade tako, nazalost
Srbi i hrvati dobijaju konkretne stvari, Bosnje filozofiraju...najbolji smo u svojoj mahali ali cim treba zapet, ucit i pokazat se van mahale nema nas nigdje..niko nas ne dozivljava ozbiljno.
I 130 miliona KM koje treba platiti TE Ugljevik je isto trik?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nista nije slagala. Tresla se gora...
bog stvori kafansku pjevacicu ili ti konobarice
Neka si i ti natoj traci, pa Bošnjacima šta bude. Samo pazi kada ta traka bude ovih dana ubrzala, a ti se nemaš za šta prihvatiti. Mile ti ne moze pomoći.
Konačno da jednom kažeš istinu...da se umire Bošnjaci
Budi sretna. Inace ti bi bila u Bg, a tudja djeca na linijama.
Pa skoro si bila u Americi seljanko da lobiras al izgleda sa vas je svjet procitao od srbovanja i zbog srbovanja osta ce te izolovani putnicarko jedna.
Klasičan primje genocidaškog mozga.
Čuj da se umire Bošnjaci, pa ne mogu mirniji biti šta im radite
Pa prije 2 godine je zeljka vec izjavila da je RS pred bankrotom,ano opet nisu gladni ni zedni tako da i ove sankcije kolko god se ponove samo su za reklame nista drugo.
Izlobira ga obrad, svaka mu ča's! Želim mu da i u Briselu bude jednako uspEšan! Vlahahahahaha
Kad je vas bilo briga za Bošnjake? Nikad! Vi bi najviše voljeli da nas nema, ali bitno je reći nešto što će napraviti nekog crva sumnje. Čestitam, kompletno rukovodstvo je na crnoj listi i sankcijama. Samo su vam prethodbici Krajišnik, Plavšićka, Koljević i ostala klika, bili gori, jer oni su završili u Hagu. Sada će vam se još više pipe zavrnuti, još manje para, pa će biti ona vaša poznata: srbuj pa makar slamu jeo.
Te Americke sankcije njima nista ne znace. Njih bi jedino EU sankcije pogodile, ali kakva crna EU, kad im Dodik u Bec dolazi kad pozeli, a nema pogrdnih rijeci koje je koristio protiv Inzka i Austrije.
Ne nasjedajte na srpske lazi i podvale.Itekako ce ih ove sankcije dotaci.Na sve nacine, bosanski pravoslavci pokusavaju da nam omrznu USA I EU.To ne smijemo dozvoliti.●LAZ JE SRPSKI DRZAVNI INTERES●👈🏽ovo ne smijemo zaboravljati.🇧🇦
Potpuno je u pravu
Još nismo sigurni da li si ti trik Željka, da li imaš zapravo u gaćama ćunu ili kitu!!!!
"to je teik da se umire bošnjaci" znamo mi to i bez tebe ali izgleda veleizdajnici trojkaši to NE znaju !!! Toliko su efikasne i bitne te Američke crne liste da ih mačku o rep možeš slobodno okačiti !!!! Vidjeli smo to na primjerima Dodika i ostalih...🙃