Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nemojte vi o pravednosti. Bošnjacima i Hrvatima nedate nikakva prava, druge narode da i ne spominjem, a vi eto ugroženi. Navikli u onoj Jugoslaviji, odnosno srboslaviji, na sve benefite, pa sad guzici neobično. Živio Lord Ešdaun.
E moj burazeru jadan si ti kad tamo neki Englez mora doc ovde pa ruzit nekoga umjesto tebe, Nije ni cudo sto je Ćamil Sijarić (kako vi kazete zacetnik Bošnjačke knjizevnosti 🤣) reko da je Srbin al toliki da mu ni nebo nije mjerilo. Vi ste jedan obicni mali kompleksaški narod koji nema svoju naciju nego jadni tako bauljate u mrznji prema Srbima ne bi li vam zapad nesto dao!
Cuj smetnja visoki predstavnik za dogovore unutur BiH?! Pa dvadeset godina se ne mjesa niko i vidimo kako se dogovarate i kako se napreduje. Posteno bi bilo reci zelimo skroz da razvalimo BiH ali nam u tome puno smeta visoki predstavnik i medjunarodna zajednica. To je sva poenta vaseg protivljenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jes grdna ocm fuj
Srbija, pravo, pravednost, ne moze u istu recenicu.Ali rodjaci sa sela kad kazu pravda, misle na to da imaju pravo na etnicka ciscenja, silovanja, genocid nad drugim narodima, jer su oni nebeski narod koji ima jedini nacionalnu drzavu na drugom svijetu - nebesku srbiju.
mrs izrodi jedni ti pricas o pravednosti , stid me ovi posteni Bosanski pravoslavaca normalni gradjana Bosne
Nema veze visoki predstavnik , nego presuda ratnom zlocincu 8. juna
Cvijane jopet ti trazis belaja
Niko nerazumije kakvu pravednost ti trazis. Poslije toga sto ste devastirali bivsu nam drzavu, i nakon svim teskih zlocina koje su pocinili srbi na ovim prostorima prema svim narodima. Nije te sramota da to uopste izgovaras. Treba svi da se sakrijete u misije rupe.
Koja su to gamad....ni za tora niste.
sto mi ovaj bezobrazluk vise ide na onu stvar.
Zeljka cuvaj se trasu,da nebi ostala u drugomstanju...
Nije ni Vučićiu lahko.On bi da ih otrese sa nogavice,ali oni kao čičak,vise pa vise.
Nego koliko novih stranih investitora ima i koliko novih radnih mjesta je otvoreno?Mislim to su za vas nebitne teme,samo pitam.
ovo bi sve bilo ok da snsd, a i sda i hdz, nisu licemjeri. vi svi radite za iste ljude, a serete okolo o ugroženosti. ugrožen je nromalan radni narod ove zemlje, i to po svakom osnovu. ovo je trla baba lan. šišanje ovaca.
o kojim pravima to ti.Eto vas u predsjedništvu federacije kolko hoćeš i samo podkopavate.koliko ima Bošnjaka u parlamentu RS.l ägg av.
To i jest problem sto je svako za sebe upravu.
Ovu i komarac izbjegava 🥴
Ocekuj ti tvrd lakovan lepo spakovan