Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti i tvoj sef morate dati odgovore na brojna pitanja. Sva su u vezi sa finansijama i zlo/upotrebom polozaja
Ovde ima posla za drzavno tuzilastvo, treba ih pritisnuti. Potpisala je anti-drzavni dokument koji ugrozava suverenitet I integritet.
3..4..., jet tako , breee ? A , došlo vreme štovatelja uzp-a i rušitelja sopstvene države , od koje su dobili i uzeli sve što se moglo uzeti i opljačkati ..., Pa i pokupovati papke ..! Jel , nam to vreme Željkice došlo..?
Za ovo ne u pravu.
Samo si ti ovdje bolesna morbidna genocidna cetnikuso..
nemoj da jes vnago.
Još malo i eto baketa u predsjedništvo.On vas utiša ubio vam je dogovor sa čovketom oko izbornog zakona ma sanjate ga vjeruj mi.Kako vas utiša lopovi su svi ali ako treba birat izmedju dva zla izaberi ono manje.
Proslo je vrijeme kada je visoki predstavnik smjenjivao funkcionere. Tacno. To treba da radi opozicija zajedno sa narodom. Moraju i ti stranci vidjeti da je nama stalo do ove zemlje, a pogotovo vi foteljasi.
hahaha kaze zeljkica trojke, cetvorke...e evo tebi Zeljkec keca za nebuloze, sjedi balvane !
Prvo vi počistite kod vas taj SNSD I njihovu raju koja Srbe svakim danom dovodi u još gore stanje. Zatim, bolje stranac da riješi nego da mi rješavamo, bolje da oni riješe se vas glavonja. Kako pričati s vama kad niti hoćete niti prihvatate realnost, samo gledate lični interes, a narod gladuje i ide vani na zapad.
Ja bezobrazluka , osililo se to ,naviklo na podrsku Srbije i Rusije. I jos i dalje prijeti bez obzira na sve. E gospodjo Cvijanovic ja mislim da grijesite, bice smjenjivanja i te kako . Igrate se sa strpljenjem Evrope i Amerike . Moj je savjet a i zelja da samo nastavite tako, nece vas biti nigdje vrlo brzo. Pravda je spora ali dostizna. mozete sta god hocete, ali necete moci dokle hocete ! Bosna i Hercegovina je jaca od svih vasih pokvarenih planova i zelja !
Karabeg bi im'o godinu posla da je unormali.
Kada li će doći vrijeme da u RSu na vlast dođe neko normalan?
Nikad. Sve cetnicki krvoloci
A u Federaciji?
Sviraj ti kurcu vidices ti sto vas ceka
Ne samo da jos uvjek imaju puno pravo smjenjivati, nego hapsiti, pretvarati, donositi zakone pa cak i ustav...
Tako ste i pričali kako je vrijeme prošlo kad je Visoki predstavnik mogao nametati zakone, pa vam ga Incko sprči u produžecima. Funjaro.
Pljuc...