Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
0bicna pudlica od Covica
Nek se hdz preseli u banjaluku uz guzove Dodiku
Baš je znao raspala se Juga ko Jugo 🤣😂🤣👏👏👏
Koliko ova stranka ima zastupnika u državnom parlamentu? Zašto na pregovorima ne DF-a, SDP-a i NS-a koje imaju 11 zastupnika u državnom parlamentu???
Dobro gospodo političari! Nakon što ste uhljebili svoju rodbinu hoćete li se malo pobrinuti i za običan narod? Šta je sa cijenama brašna, nafte, ulja? Hajde drva i uglja imamo nećemo se smrzavati što se tiče nafte mala smo zemlja i nemamo veliku potrošnju spram SAD-a ali dajte plan za oživljenje lokalne poljoprivrede!!!
Izgleda da Cvitanovic pokusava na mala vrata sprovest UZP no to je zlo za narod.
Pričaj kuhrcu, muhda pukoše... E moj uzepeovcu
Bosanskoercegovacki kotofolici imaju veliku želju da ovladaju kao manjina da vladaju trostrukom vecinskom narodu kao belci sto su vladali u crncima u Juznoafrickojrepublici.e nemože
Agresori ujedinjeni u agresiji na državu Bosnu i Hercegovinu.
Nema s vama dogovora endehazijanci! Bakija ćemo vam dati pride,samo ako pomisli da potpiše to što vi hoćete,jer mu ako se ovamo vrati a potpiše to ne gine linč o kakvom niste ni filmove gledali!
Konaković je dobro skontao: Ima te u politici ako si kooperativan sa strancima. Vidio je on kako su upravo stranci preko medija i NGO izbacili iz politike Silajdžića i Lagumdžiju kad oni nisu pristali na ovakvu trojnu posjelu Bosne. Zna on dobro među Bošnjacima samo ljigavci dugo ostaju na političkoj sceni - i zato se opredijelio: bolje biti ljigavac nego politički mrtvac.
Jest nekakav ljigav. Prava hijena
Jel politicko sarajevo krivo i za bjezanje hrvata iz republike srpske? Jel cvitanovicu
Hrvati iz Posavine za njih nisu hrvati.
Cvitanovicu molim te nedaj da od Federacije naprave RS ko boga te molim. Ali jos te jedno moli racunaj i na nas Bosnjake nemoj te brate zapinjat samo za svoje ko ovi u RS koje ti spominjes. Nismo vam nikad mi bili neprijatelji nit ce mo kad bit a normalno je da se raspravljamo brate pa ja sa zenom po braka u raspravi provedoh pa smo jos uvjek skupa. Napravite brate sta i hajmo dalje pa zivot nam prodje u bezveznim stvarima. Nedaj svoje ali cuvaj i moje da ne kazem Tita ti.
Kada ce vise muslimani skopctiti ,a nece nikada je su to sto i jesu pojam Federacije.Federacija je sustav dvije ili vise jedinica i ako ne mogu funkcionirati posteno, bratski i zajedno..Razlaz!
Namnozilo se Čovića, to su svi oni koji imaju koristi od njega i njegovih postupaka i taman ih je oko par hiljada koji i daju glas Čoviću.
E moj Alija.
Nek se dogovore sa snds ipak s njijma se lizu
Samo za nokat