Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledamo samo preko granice na susjednu Hrvatsku i sve jasno, a sta reci tek za Italiju i Spaniju koje su sve clanice NATO-a. Izbrisite objavu ne sramotite se. Ne napada nas Rusija vec njaka baja nevidljiva golim okom
Ne mogu komunjarice, SDP/NS botovi i FGR olos nikako da prihvate cinjenicu da je BIH najspremnije na balkanu docekala ovallj virus. Ne mogu jer im smeta sposobnost Novalica, kao vrhovnog covjeka drzave i sposobnost izricito SDA u ovim kriznim situacijama. Nije ovo prvi put da se SDA pokaze i odgovori zadatku kako treba. Jaka SDA=jaka BiH, uvijek bilo i bice i narod to vidi i zna, zato godinama i pobjedjuju, iako im komunjarice svake dvije godine najavljuju gasenje
A ko ce drugi biti u vrhu nego SDP/NS bot Ajdzent hahahahah
Koliko bi nam Nato pomogao pokazuje podatak da su talijani zvali rusku vojsku i kineze da im pomognu. Naravno članarinu plaćaju i dalje samo natu i vjerojatno imaju moralnu podršku.
Ja ne volom Nato, russiu, kinu, europu, ja volim da se vrati Jugoslavia.koja bi to bila mocnost u svjetu
heheh bosnje bosnje nema od ovog nista idemo svi skupa prema Rusima i Srbij ;)
Jeste,Italija,Spanija i USA su ociti primjeri :) A dobar primjer su i crnogorci!
To najbolje da pitate Mila Đukanovića, zvao čovjek nekoliko puta ali je pretplatnik trenutno nedostupan, pozovite kasnije.
vi svi niste imali pameti ni 92 a nemate nii danas
sta vi znate mulci jedni niste otisli dalje od granapa mars stoko bezrepa
Isto bi bilo mozda i gore,ovako koriste nasi politicari ovaj virus uzimaju kredite odakle mogu dijele medjusobno i guraju nas u zaduzenja da se ne mozemo iscupat narednih 25 godina.Ovo im dobro doslo da obezbijede svoje potomke naredniv 100 godina i vise
Da smo u NATO dobili bi veću pomoć od te organizacije. U ovaj rat dobijamo svi mi zajedno ali svaki pojedinac za sebe. Zvuči kao oksimoron ali je tako. Izlažite se što manje mislite na sebe i svoju djecu ako niste u stanju da mislite o drugima i društvu.
Ovom hajvanu sto ubija NATO nista ne moze
kakvo glupo pitanje Klixa
BiH je odgovorila u odnosu na druge zemlje koje su jače od nje puno bolje i broj smrtnih slučajeva je puno manji u odnosu na nake države.
Nema tu logike. Mnoge članice imaju mnogo više oboljelih od BiH-e
Mislim da nebi,upravo nasa tuzna proslost i multi etnicka sredina kao mala drzavica za mene je pokazala najinteresantniu borbu u EU.
19 ljudi umrlo za mjesec dana. Velika pandemija nema sta. Zatvoriti sve na godinu dana u kuce. Cist zrak poceti naplacivat (sto ce se i desiti).
Da smo u NATO-u opet bi vrijedilo ovo sto nam i danas cini okosnicu medicine....bice ako bog da