Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam sta se ima o tome uopste raspravljati !!!!! pobogu pa djeca su u pitanju !!!
SNSD i HDZ glasali protiv
Zaboravljaš da su to uglavnom političari,tajkuni,vjerski službenici ili neki drugi stranački vojnici za koje zakoni ne vrijede.
Opet će oni to sa: K. H., S.D., R.Z.... Hebali ih inicijali.
Zavezati im svima pakas, da fasuju sepsu i umru od svojih fekalija. Prve u red staviti ove bolesnike pod vjerskim zastavama.
Cuj pedofili kod nas? E svasta, pa zar to nije bolest zapada? Jesu li pedofili u nasim krajevima mozda zivjeli na zapadu, to tamo naucili i onda dosli u BiH i provode te zapadnjacke hirove? Bas sam se zacudio da takve odvratne devijacije postoje u nasim krajevima.
I da se kazne svi oni koji nisu do sada napravili nista po ovom pitanju, ukljucujuci i ombudsmena u debelom hladu. Za registar su potrebne godine, RS ga izradjivala 10g ali zato se sada svaki pedofil mora javiti policiji kad napusta svoj grad. Pedofil z Zenice ide na more sa porodicom, u carsiji normala, jos se svi druze s njim ko da nista nije bilo, 4x pretres stana, interpol ovoono i dobi uslovnu na 5g. Na kraju cu ja u zatvor kad ga roknem na djecijem igralistu
I oni su dio duge LGBTIQP+populacije,to im je urođeno,kriv je donekle i celibat,pa nahrnu na nemoćne.
Procitaj sta god , eto imas internet. Kakve veze imaju pedofili sa homoseksualcima? Sramota tolika zatucanost za nekog ko zna napraviti profil na klixu.
Nece bit lako, bice hodza, fratara i popova na listi
Sjecam se jednog primjera u zenici kad je pedofil namazao polni organ eurokremom i pokusao da se priblizi djeci na igralistu sreca roditelji su ga ssvladali i predali policiji
Taj spisak treba biti javnosti dostupan.
Nebi me cudilo da i oni pocnu traziti svoja prava za bolest i praviti parade kao ostali poremeceni izrodi
Koliko znam ti "poremeceni izrodi" ne unistavaju nicije zivote niti ugrozavaju, ne napadaju ljude koji su strejt i slicno tj nisu prijetnja za okolinu za razliku od pedofila. Edukuj se.
Ti poremeceni izridi su bezobrazni. Juce u Istambulu dvije Ruskinje u vjencanicam a dosle kod Plave dzamije da se slikaju . Na sveta mjesta. Kamere i neki novinari dosli da ih snimaju i promovisu. Al, dodze policija i otprati ih sve.
Svaka ulica ima jednog...
Pa ako se ovo ne izglasa jednoglasno onda apsolutno nemamo šta očekivati od ljudi koji tamo sjede!!!
Stranka holandskih pedofila nosi ime Ljubav, sloboda i raznolikost i ima parolu "Potrešćemo Hag", prenosi slovenački portal 24ur.com. Članovi ove stranke se zalažu za legalizaciju seksualnih odnosa sa decom mlađom od 16 godina, jer je to sadašnja donja granica ...To vam je EU oni su INN a mi smo zatucani
Mi ovo nemamo ? STRASNO!
Kakav Nacht, uvest kaznu NA KOLAC , KO BIVAKTILE
☆NACRT
Mora!!!!!