Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forto postao premijer nije 500 glasova imao a evo i doticna gospodja sa 700 glasova ce izgleda na poziciju premijera. Kojom logikom ide neko za premijera a osvojio glasova malo vise nego ja da se kandidujem.
Pa ne glasas za premijera.
Sve goli nesposobnjakovic i lopina ! Vidi Delica sto je potrosio 8 miliona KM na Expo Dubai i onda nasubjedjivao da ce nam se to visestruko isplatiti. Pa kad ce ta isplata idiote?Vidi Stete koji je kanton u crno zavio sa svojim kreditima za trolejbuse, tramvaje itd... Vidi ovog misa od zene koja nema snage malo jacu supu da pojede a ne da bude premijer herojskog kantona. A Muzur je prica za sebe, seoska varalaica sa Ilidze. 50 000 maraka za Crvenu Jabuku, donio bozicni market na Ilidzu itd.
Kad je bilo par sedmica da BiH ne ide na Expo onda su pljustali komentari "bruka i sramota", "sve go nespososbnjakovic", "nema ovdje drzave". Kad se nadje neko i organizuje, onda je to "pljacka" i "bespotrebno trosenje". Klix ratnici, koji nista korisno u zivotu niste uradili. Vjerovatno jos s roditeljima zivis, nesposobnjakovicu jedan mutavi.
Bošnjaci braćo moja mila zeznuše nas ove male prizemne strankice Bosići Zengice Nesice to više ni u ludilu da toga nije bilo i DF trojka bi išla ko raketa Df nas zavađa sa cjelim Katoličkim svjetom toga se rješite za ugodan i ljep život uvjek nas neka budala prevari oprez
Adnana ne bi trebalo dirat sa pozicije ministra saobraćaja da dovede do kraja prugu Hrasnica i Trole Šip da ispune obećanje ide 10 trola novih škoda iz Češke malo boljih od ovih Trabanta
Sve porodilje KSnnavijaju za trojku kada bi piljarija šta djeci dala ni bananu džaba
Adnana ne bi trebalo dirat sa pozicije ministra saobraćaja da dovede do kraja prugu Hrasnica i Trole Šip da ispune obećanje ide 10 trola novih škoda iz Češke malo boljih od ovih Trabanta
Jos bi nam Cengic trebao pojasniti kako je Becirevic stekao legalitet, glasovima SDP-a ili Trojke? Ili Niksic i Helez? Pa zar taj 1 zastupnik vise od NS u KS vrijedi bas troduplo u imenovanjima da bi NS koja je dobila samo 1 ministarstvo trebala prepustiti i trecu vodecu poziciju SDP-u.Ovaj Cengic je svojim unutarstranackim nezadovoljstvom postao ozbiljna prijetnja po opstanak Trojke.
Vreli krompir….
Vjerovali ili NE!? Adnan Delić je odlukom dodijelio 4 miliona maraka za takmičenje šumara na Bjelašnici, novca građana Kantona Sarajevo. Kako kažu “Lijepo će se šumari zabaviti sa svojim porodicama od hotela sa 5 zvijezdica Hils do skijaških staza.” Aferim. Tužilaštvo KS će imati puno posla.
Neka i šumare malo zapadne od sada svaki šumar Adnana vpli
Joj cirkusa od drzave i vlasti
Teleća glova protiv ovnove glove, sudar rogatih se preselio iz Ćevljanovuća u zgrade institucija.
Eto mjesta za Neku, kad mu je sve ostalo već izmaklo.
Šta vrijedi KADA kako izgleda nemate više svojeg JA, drugi će vam krojiti sudbinu unučadi. Na žalost.
cuj premijer za kanton....to samo u BiH. koliko kantona ima BiH i tako premijera....
Od tri jedan se zna, daj te nam malo veci izbor?! 😝😝
Ma dajte za premijera ovog sto u CVu ima da je vodio prodavnicu mobitela. Kruhu
@RefikTetak Oj Refiku legendo oplakah....😂😂😂 Cuj prodavnicu mobitela imao frajer.Pa onda je kvalifikovan,ako je znao dobro granap viditi.Taki nam je profil politicara.