Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Čović je najveće zlo BH političke scene. Pored toga što je odvratan k'o pseto, mrzitelj je sopstvene države.
@Makelele Skrećeš sa teme, bote.
@Makelele Bakir i zelena hobotnica kad padne; sve ce doci a svoje mjesto...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemojte biti smoješni! Nama ne da trebaju strane sudije u Ustavnom sudu, nego u čitavom Sudstvu, uključujući i Tužilaštvo, trebamo SAMO I ISKLJUČIVO strane, čitaj poštene i nepristrasne, sudije i tužioce. Makar na godinu-dvije, dok se uvede koliko-toliko reda i zatvori napune onima kojima je tamo stvarno i mjesto!
Ko udovolji promotorima fašizma i sam je takav
Bolje bi bilo izbaciti te stranke iz parlamenta. Dugorocno za ovu zemlju puno bolje...
Otjerajte ih i imacemo rat kroz godinu dana a mozda i prije..
vodi se specijalni rat protiv Drzave Bosne i Hercegovine
Ako izbace , aferim , tako i treba samostalna smo drzava. A ako pak ne , onda nas treba i razbucat na dijelove . Pa ko koji dio ugrabi , il kako se kome prodamo . Kako me je sramota sto sam rodjen u ovoj lijelpoj zemlji .
Od svih stranaca Dodik i Čović jedino vole - donatore.
"...ili moguce je promijeniti sastav Ustavnog suda izbacivanjem trojice sudija stranaca i na njihovo mjesto imenovati trojicu Bosnjaka...ili sve ostaje isto dok HDZ i SNSD ne priznaju zlocine genocida i UZP,dok ne prisegnu da nemaju druge zemlje do Bosne,odnosno dok se svi vratimo bosanstvu,nacionalnosti nasih djedova..."
Treba onda SDA skinuti sa vlasti za sva vremena, samo rade protiv BiH i Bošnjaka... Lopovi
Bio bi to kraj BiH
Kad Bosna i Hercegovina bude gradjanska drzava u kojoj se podrazumijeva da su svi gradjani ravnopravni na svakom pedlju svoje zemlje, nece biti prostora za ovakve manipulacije tzv. nacionalnih lidera. Ljudi, korupcija je neprijatelj broj 1 ovog drustva a ne strane sudije koje su tu po dejtonu! Da li nekoga zanima kako to da su nacionalni lideri jedni od najbogatijih ljudi u drzavi?
Na svim nivoima treba da budu STRANE SUDIJE i to predsjednici vijeća i GLAVNE SUDIJE !!! SVUDA !!!
"...naravno da HDZu i SNSDu nece biti udovoljeno da se iz Ustavnog Suda izbace sudije stranci,zato sto su HDZ i SNSD jos uvijek drzavorusilacke stranke,djeluju udruzeno (iako skupa predstavljaju manjinski dio bosanske populacije) na rusenju drzavnopravnog okvira zemlje i mogu joj utjecajem na sudije iz hrvatskog i srpskog naroda priciniti znatnu stetu..."
Desi li se to, to je pocetak kraja pa vi vidite.
Sto ne smijeniste glavica Tegeltija za aferu podkivanje?
@sakeekas Ogabaj nam osunecene i ti i SDA na sabahu !