Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korupciju nece zaustaviti oni koji su godinama njen stub postojanja
Pa što se hapsiš svog direktora Šabotića.Jel mu maloljetan sin uhapšen na prostitutki kad su hapsili Bulbula na Dobrinji.I vi se svi pravite da ne znate.mrš
Rumunija? Bugarska? Grcka? Hrvatska? EU? Korupcija? o cemu vi pricate majke vam
Da, ali tek kad prebijemo i istheramo ove lopovske i neozbilne generacije 🤷🏼‍♂️
Dok nestane SDA SBB ASDA SDP oni nikad neće riješiti korupciju nepotizam i kupljene diplome imali su šansu da im ljudi vjeruju ali im guzica komanduje i ostaće upamćeni kao neprijatelji bosanaca zajedno sa ćetnicima i ustašama haman pa skoro ista govna.
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. U mjenjacnicama se iscekuje pocetkom 2021. Provjerite sve informacije u nasem chatu u app. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
Sve se može kad se hoće
...pocnite s ginekologijom na Jezeru.
NIKAD
radjamo se korumpirani. korupcija je stil zivota od kolijevke pa do groba. mi pripadamo evropi samo geografski i tamo nam i nije mjesto.
Nek ste ovu stoju stavili na sliku nisam je vidio ima godina hehe
Bitan je pederbal i migrante milovati po jajima. Pa vi ste mala deca kakva korupcija vlada u EU. Razlika je jedino u tome sto je tamo korupcija na nizim nivoima vlasti nepoznat pojam. I nemos platiti policajca ili lekara neku salterusu ni yudiju ni tuzioca. A ovo iznad ide u velikom stilu.
Nećemo.
ljudi, shvatate li vi da postoji legalni kriminal i ilegalni kriminal?
Hoćemo! Kolko je da se udje u tu EU ??