Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim 20% sto ce glasati za aktuelnu vlast zelim sve najgore
Glasaj za Konakovica on je bas promjena i to preko noci promjena
@Trolejbus TO TREBATE PITATI SRBIJANCE I TOVARE JER CE DESETINE HILJADA NJIH GLASATI I ODLUCITI ZA VAS. KAD BUDU IZBORI, SLIKAJTE SRBIJANCE I HRVATIJANSKA VOZILA. SAD CE TE DA VIDITE KAKO SE VARA PREKO SRBIJANSKE I HRVATIJANSKE POSTE.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Samo onaj ko ima koristi može da glasa za SDA...Samo uhljebi
SBB samo naprijed. To je pravi tim i najispravnija odluka.
Samo da se skine SDA sa vlasti. Od njih nista dobro nismo dobili.
Samo SBB. Najbolji.
Uvijek uz SBB.
Naravno da treba birati promjene.
SBB 🍀 ZA BOLJE SUTRA 🍀
Pobijedit će pobjednik!
Samo promjene
Za obicne, da kazem male ljude, za koga god da glasaju i ko god da pobijedi, promjene nece biti. Ko misli drugacije zivi u zabludi. Ako hoces nesto promijeniti za sebe i svoju porodicu moras da odes iz BiH i tu se prica zavrsava...
Sretno SBB
Naravno da glasamo za promjene
Nisam glasao redovno zbog poslovnih obaveza takav mi je posao stalno sam na putu ali ovaj put glasam obavezno za promjene naravno i mlade kadrove makar mi i gore bilo sretno omladino
glasamo i idemo na bolje! po hiljaditi put pokusavamo... ima nade .... ne odustati!
NE!!! Izbori u BiH su laž, prevara i malverzacija!!! Prvo elektronsko glasanje implementirati gdje će precizno, brzo i efikasno iz svoje kuće svaki građanin BiH moći jednim klikom miša glasati. Rezultati bi se znali odmah po okončanju glasanja a uštede novčane bi bile velike. Pod broj dva, CIK ne smije dozvoliti kandidaturu zidara i stolara i drugih koji bar višu školu nemaju, po mogućnosti da se znaju obući decentno i da imaju sve zube u glavi!!!
Samo SBB 💪🍀