Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo baaa nema povrata para iz Kine!!! Gotovo je to!!! Stecaj Srebrene maline nista ne rjesava!!! Samo da se nalogodavci otkriju!!!
Kome smeta zelena beretka.... Raspjevane Meraklije
Mozes ceka pet dana, mozes cekat deset dana, mozes cekat pet godina, mozes cekat deset godina! Plate(citaj Para) NEMA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zalud! Ne da SDA istragu. Sve će zataškati!
Sve po zakonu
Jedinstvena prilika da se stane u kraj ovoj mafiji, koja se predstavlja kao posten i da se bore za ovu drzavu, Zasto Fikret nije osumnjicen??? Covjeka ste u zatvor poslali za 3m drva :(( al eto opet ima postenog naroda pokogli su mu A taj fikret nije najpametniji u bosni samo on da moze nabaviti divimo mu se bas se pojavio kad je najvise potrebno :((( Sretno gospodo sve najbolje iako mozda niko nece biti osudjen nedostatak dokaza i sl. navikli smo Bog ce vam suditi nece narod lp
Ovaj Fikret priča isto kao Bakir. Tačno se vidi da mubje Bakir idol. Čak isti naglasak, mimika, kretnje, dinamika govora... Nema sumnje da provode puno vremena zajedno, mali pokupio sve isto... Pljunuti Bakir.
Vidi beretke zelene a ruka mu u dzepu naroda napacenog
ko o cemu, klix o respiratorima..
De barem da je stavio beretku kako treba HAHAAHHAHAHAHA
a sto bas ova slika jos vise izaziva bijes kod ljidi
Ne osuđujte,da vas Allah ne iskuša istim.
Narucilac posla je bila Vlada tj premijer, tako da je on najodgovorniji.
Da se to bilo desilo (slucajno) negdje u nekoj normalnpj drzavi kompletna vlada bi dala ostavku i mnogi ministri bi izasli iz svega cista obraza, dok kod nas ta opcija ne postoji jer ovakav kriminal i pranje novca su bas ono cime se bave strukture u vlasti i na vlasti i sto je visi nivo to je kriminal veci. A "brzopotezni sah" je eto uzrecica ili kovanica za male kradje do 10 miliona.
RAMBO I ROCKY
Kada zulum postane pravilo, otpor postaje obaveza! Poruka za sve SDA SBB i DF clanove! Vidimo se u oktobru!
Da nisu ugovoreni pogresni respiratori, davno bi oni pokazali taj dokument.
Jel beretka lui vi Fikrete majmuneeee
srebrena karina..........