Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kako sam bio dijete, slusam o Dodikovom kraju. Sad mi je 31 godina, i istu pricu slusam
@protagonist, bas to hocu da kazem, lik nikad jaci nije bio, idu mu na ruku i desavanja u svijetu, ima otvoreniju i znacajniju podrsku Rusije, ojacane desnicare u cijeloj Evropi, nikad otvorenije se nije pricalo u raspadu BiH bez straha od sankcija OHR-a itd itd...
Jadna je država koja u eri najveće korpupcije i pljačke ikada procesuira nekoga u ime nepoštvanja visokog predstavnika!? To je nezadrava država i kolonija a uskoro ćemo nažalost biti i država staraca jer mladi to sve kontaju.
Zar neko stvarno misli da će Dodik biti osuđen, neće ni uvjetno. Još on treba. EU je ku..a koje će mu jednom namignuti, pa ako on odmigne sve će mu biti oprošteno. Evo i Orbanu su deblokirali pare. A i Dodik će za pare sve uraditi, neće on dozvoliti da Prointer & Co propadne.
Najbolje rece ovaj: kako god uspadne nećemo ga se kotarisat' lako. E pa do tog kotarisanja dobro gledajte sta i kako jer od njega i sličnih najbolje se uči kako unaprijediti sistem- ako jos ima sta da se unaprijedi.
Scaki sistem ima UPGRADE tj nadogradmju pa sto ne imao i ovaj nas nakaradni 🤪🤪🤪🤪🤪🤪 pa makar i nakaradi update 😎😎😎😎
Više ste doaadni s tim krajem! Novinarsko napuhivanje Ništa ba od toga! Btw,bošnjo sam!
Svinjogojac iz Laktaša će se vratiti starom poslu .To je časnije od ovoga što radi
Šta god da je... Nećemo ga se kutarisat tako lako...
Mijenja ime iz Mile Ronhil u Mile Krah
Za laž je potrebno dvoje- Onaj ko laže i onaj ko vjeruje u tu laž
Podnošenje ovog zahtjeva nije razlog za odlaganje ročišta, suđenje može teći bez problema, pogotovo jer su svi takvi zahtjevi prima facie neosnovani
Mislim da je dogovoren ovaj scenario sa strancima,oni ga doveli,oni ce ga i sklonit,ali bez neke velike kazne.
Zivio mile do propadanja rs-a
Milokrad je svjestan svega što ga čeka i sada namjerno radi na projekru* poslije mene - spaljena i ponižena sve Srpska*. IDOT!
Sud BiH jednostavno mora istrajati.
Ovaj clanak u rangu onih raznih "analiticara" koji godinama predvidjaju kraj ruske mechke. A bahati pre'sje'nik entiteta nikad jaci i nikad mocniji - sa toliko zakona i ovlasti koje je uveo i koje nema ni Kim Dzong. Ovo bas u stilu onog promasenog Becirevica sto palamudi iz neke firme u Sloveniji. Ne mogu da vjerujem da ljudi to vrte i prodaju nekome. Pa ovaj shamara visoke predstavnike, americke ambasadore i partnere u opoziciji svakodnevno.
Ko drugom kopa jamu sam u nju upadne stara rjec , ovjek je kopao jamu svima sem srbima srbi su nebeski narod
Kakvu jamu je kopao, to sto neda da se proda elektrodistribucija stranim firmama za razliku od bosnjackih politicara koji lete da rasprodaju sve sto se traži od njih, jel to ta jama?
Vidi mu glave ko cocin bubanj.
ako bog da u novu godinu međed ide na hlađenje..da govno ne gledam svaki dan i cekam vijest: pobjegao,nestao il kakve srece da palimo svijeću radosnicu.