Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi imamo Historiju, Povjest i Istoriju! I vazda će tako biti, mjenjo on ili ne mjenjo!
Imamo je i držat čemo se naše, Bosanske istorije. Sviđalo se to ovima i lijevo i desno od Bosne. Razumijem ja njihovu frustriranost Bosnom i Bosancima. Ipak smo mi država od 1000 godina.
Kakav zicer Dodiku za izbore, samo tako nastavite. Umjesto da gradite povjerenje na zajedničkim interesima, vi konstantno tražite razdore izmedju nacija u BiH. Bolje mu je da nadje tužioce koji ce da pozatvaraju ove lopove sto nas kradu 30 godina
Šuplja priča. Nema zajedničkih interesa između naroda koji druge drzave smatraju svojim domovinama i rade na uništenju BiH i nas kojima je ovo jedina domovina.
Jok, ucice o kulinu banu i ydemo dalje
Ukucate na googe imena vaših e rr ooja i ta će djeca znati sve
Visoki je tu da nameće,dok je njega,nema svrhe ni glasovati.
Kakav Schmidt, on je yu da ispunjava ciljeve zapada a ciljevi zapada nisu mir i blagostanje u BiH vec podjela kako bi mogli lakse da nametnu npr. kopanje litijuma i da krive ruse za destabilizaciju... Ne moras biti genije da to skontas, vec 30 godina nam je isto pod patronatom zapada
serv1 nisu ''etnička grupa''. To je status obespravljenosti u robovlasničkom sistemu, gdje su ti pojedinci nakon ustanka stvorili grupu ''servia''; 1818. Smederevački Sandžak postao Servia; 1888. prešli na bosanski jezik s novim Ustavom; 1908. uzeli knjigu Gramatika bosanskog jezika iz 1890. i nalijepili korice s nazivom ''srpsko-hrvatski''. 1935. izbacili slova I i J iz pola riječi jer im nije prirodan.
Ajde bolan, da nije bilo Anadolaca, ne bi sad pisao taj komentar.
Prjedlog za Schmitha nemoj vise biti zabrinut ili počni raditi ili je nama vrjeme da mi počnemo raditi
Ovome se pod hitno mora stati u kraj i zabraniti, jer ovo je poziv na mrznju mladih, koji nisu ni svjesni tezine zlocina koji je pocinjen. Zamislite da nijemci uvedu predmet o ratu i velicanju nacista
Prvo se ti kao novinar zabavi oko naslova kao sto su "će"
Sta vam nije jasno ljudi? Schmidta cak i u Austriji nazivajufasistom. Clan je katolicke koalicije koja je na glasu da je na ekstremnijoj strani gdje je licno on imao par ekscesa prema svemu sto nije katolicko. Jedini narod koji ce profitirati njegovim boravkom su bosanski hrvati.
Hoce vam Schmiedt pisati i bukvare?
Ovdje je jedo od riješenja podiči optužnicu za izdavača knjige i pisca knjige za negoranje Genicida i međunarodnih presuda Dati piscu knjige masimalnu zatvorsku kaznu i reezentima.Sve po važečema akonu ili ukinuti zakon o negiranju GenocidaNema svrhe da postoji ako se neče poštovati.
Zovite kad bude o likovnom..
U Srebrenici je bio GENOCID!!!!
Nek rijesi u Fedraciji dvije skole pod jednim krovom...
vrana vrani oci ne kopa....