Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi onaj došljo iz Istočne Bosne koji bi mater prodao da pola marke!
To je onaj što na tv-u u emsijama govori o poslaniku Muhamedu i priča o ajetima. A sa strane hoće da pokrade milione. Pravi Bošnjo iz Istočne Bosne.
Vidi Fikre, vidi odjela i kaputa sve od prodatih , pokvarenih respiratora, rano ljuta. I jos se imas obraza smijat. Kad se sjetim onog vaza o postenju kod Senada.🙈
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moze 16 armani odijela obuci ali izdaje ga seljacka njuska.
Fikro, Fadil, mislili ste da će vas američki kauboj spasit i da možete radit sta hoćete Ali, tu su vas Amerikanci zajebali Zet je otpjevao svoje u američkoj diplomatiji i sad momemirne duše tamburat a trošit Novalićeve milione i on kao čiko od 55 jebavat onu narkomanku od 23
Svaki put kad sta napisem za ovog žvalju sto se kezi dobijem nekoliko lajkova i jedan unlike,mora da je to on pa klikne unlike...magarac jedan samo da znas nisi rado vidzen u Sarajevu.
Ljigaviji insan ne hoda Bosnom od ovog seljačića!
Cist primjer kada seljacic iz kalosa udje u cipele
Jest se MALINAR osilo kreno sa majicama p Srebrenici a završi sa respiratorom odma milione hoće
glavno je pitanje mogu li ovakvi "poduzetnici" i njihovi politički jataci u BiH robijati jer to zaslužuju.
Kako ovi nisu u pritvoru?
dajte vise dosta zasjedanja svima je vec jasno ko je kriv fadil ,i ovaj hadzic i ostali zatvor nema tu puno price .
Na izvodu banke se vidi kada je novac prebacen? Zasto diskutuje o datumu. Uzmite izvod banke?
Nema izvoda iz banke, plaćeno je u kešu, zamisli koji je to lopovluk...
Ne mogu milioni biti isplaceni u kesu...
Mogu napraviti turističku atrakciju, da se Fikrini respiratori koliko toliko iskoriste, za adrenalinske ovisnike, ljubitelje opasnih avantura, preživite sat vremena na Fikrinim respiratorima i doživite bliski kontakt sa smrću.
Naravno da je dobio...vidis kako se lijepo obukao
odbijaju li premijeru od plate sate koje ne provodi na radnom mjestu vec u sudnici?
Ne provocirajte ba sa ovim slikama, svi znamo da nas ismijavaju, sve pod okriljem vjere, lopovluk neviđeni. Šta ke sa ljudima koji su umrli zbog ovih respiratora, ili nepostojanja valjanih?
Fikrete seoska varalice, ma.... ti Sdaovsku, ge...... tvorevino kako te nije stid žrtava Srebrenice tvojih zemljaka izrode pogani...
Ojjjjj malinaru u stau ti se rektalno istovarim .