Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa agresorima uopste ne treba ni praviti vjezbe
Sifet da pronadje pistolje nestale...lako cemo za neprijatelje.Suchim da se rokamo??
Nema vojska republike BIH šta uvježbavati sa vojskom Srbije.Dobar je to potez svaka mu čast.
Sve dok jedan ublehas i separatista, ratni profiter bilo sta predlaze, treba mu ici u kontru. On nesto kaze odmah karine od poslusnika poput tegeltije izvrsavaju
Jeste, ali iz pogrešnih razloga
Još jedna pobjeda u nizu...
Cuj najavio smjenu, pa druze nije BiH svedski sto pa da uzimas sto ti se svidja, a ostavis sto ti se ne svidja. Malo bi da bojkotujete rad, malo bi da radite. Dodo ljut jer ne moze da se slika po Manjaci, a svakako bi mu Komsic pokvario ceif, je ron je sad predsjedavajuci. Tako se to radi, u rukavicama, epidemioloska mjera, pa ti reci da nije
Imali su oni vjezbe 90-ih na Manjaci u BiH na pretek...ovdje se radi o drugim stvarima,zato sikter agresorskoj vojsci. Neka pokusaju odrzati vjezbe negdje u Hrvatskoj..
Naravno...čovjek sluša pozorno sva tri svoja predsjednika...Dodiče vrati se u svoju fotelju i reci DA!!
Jedini do sada kvalifikovani ministar Odbrane (penzionisani general). Pored njega, spimenuo bih i Podžićevog kolegu, penzionisanog generala Miladina Milojčića, koji je za vrijeme mandata u vojsci pokazao neprikosnovenost i profesionalnost. Jedinu manu na strani FBiH nalazim u nedostatku vojnog poligona, jer bi u slučaju zakazivanja vojnih vježbi RS svakako bio protiv.
Ta divna stvorenja - Srbi. Rekao bi covjek. Da ih ne zna.
Da je iole pameti treba zabraniti da vojnici Srbije i crne gore narednih 100 godina mogu ući na teritoriju BiH.
Koji klinac su je i zakazivali.
Dobar potez...sa agresorima na BiH,treba prekinuti svaku suradnju.
Da, vojska srbije je genocidna i zločinačka vojska.
Meni je bolji potez izbor Zeljka Komsica za svoje savjetnice i to Maja Gasal Vrazalica i sadasnja Marijana Hrvic Sikuljak...zna sef sta valja sa kojima nema nista i koje ne vodi po putovanjima ! :) Samo ne znam kako ce reagovati njegov poltron i kucna pomocnica sura Senad Kapo iz laznog visegodisnjeg Povjerenistva DF Novo Sarajevo i hoce li se Senchy opet bacati po kaucu da dobije sta zeli !
Sa dubradi koji još hoće podjelit BIH treba prerušit sve.
Aferim, nisu dobro dosli.