Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakvo rjesenje to nije!
anketa na nivou pitanja pusaca treba li zabraniti pusenje
Umjesto da rade na prevenciji sjedanja za volan u pijanom stanju oni se bave normalnim vozacima. I obavezno titovu cijelu ograditi stubovima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Postavite radar duz cijele trase glavne saobracajnice i efikasno sankcionisite visestruke prijestupnike, a ne provodite silu nad savjesnim vozacima
Zakon 4 neplacene kazne oduzimañje vozacke do placanja istih nabiti kamate i da ih za 20god ne moze plati, a voznja bez vozacke zatvor 6mj, pijan 0.01% oduzimanje vozacke i ponovno polaganje nakon 1god zabrane... pa da mu citava porodica ovisi o vozackoj i poslu da pocrkaju od gladi.
Stoko političari tako vas nazvat, ja nikad nisam napravio udes nit udario pješaka što vozim 60 km/h, već glavonje koje voze i preko 100, poslušaj te struku malo jako ste glupi, Sarajevo koje je prepuno gužve na 50 spustit bože svašta.....
Niste nista postigli ako smanjite brzinu za 50 km/h i da stavite radar vozac svaki ce ici 100 km/h i onda kad vidi radar spustit ce ga na 50 km/h dzaba vam je radite kako hocete
To je najgore sto mozete uraditi , naplatite sve kazne , oduzmite vozacke koje ste trebali davno oduzet , kazne od jula prosle godine tek danas dolaze na adrese , sudovi i sudije neka pocnu konacno raditi po zakonu i garantujem minimalno 15 % auta manje na cestama u kantonu Sarajevo.
Jučer na Trebeviću malo dalje od pina ,prema brusu ... Proletili mercedes i golf preko 100km/h tačkali se... Katastrofalno bi bilo da je izletilo neko dijete ili biciklista.. sarajevo 0 bodova po odgovornosti i moralu.
Boli glavutana dupe koliko je ogranicenje. Ako fakat misle da ce to promjeniti ista onda nisu normalni. Nije isto izgleda kad pjan bez vozacke vozis 60 ili 50. Opet nam vrijedjaju inteligneciju debili.
Zakon postoji,propisane kazne postoje. Postoji i korupcija i Babini sinovi koji ne poštuju i ne plaćaju. Rješenje jednostavno, ukinuti korupciju, kazne se moraju platiti. U slučaju ne plaćanja,plijeniti vozila.
Nekad je saobracajna policija radila svon posao, odnosno djelovala preventivno i kontrolisala ucesnike u saobracaju. Nazalost danas imaju svoje privatene biznise pa ili rade na njima u toku smjene ili su po kafanama,cevabdzinicama,ascinicima i jedu dzaba. Izadju samo da nekom izmame 20 km da nastave.
Zamjenik premijera KS Emir Dedović ...Šta se i nadati od te budaletine da pametnije predloži?! Dok se budu trkali kroz grad samo će smanjiti brzinu sa 60 na 50 km i riješen problem.Jel tako zamjeniče,premijera?
Kozmetička mjera, koja će svima još otežati život, a ključni uzroci ostaju neriješeni. Prije svega, korpucija, koja osigurava manijacima da rade šta hoće bez kazne. Neko je ovom ubici dao auto. I sudeći po informacijama, redovno mu daje. Ko je taj? Koliko će on godina dobiti za saučesništvo? Zašto se o tome ne piše?
Jeste jer svi znamo da se kockaste glave pridržavaju ograničenja. Biće sve bolje samo treba ljubazan biti ^^
trebaju policajci u civilima,koji ce smekati ove likove i javljati patrolama
Klasicni nesposobnjakovici u vladi KS.Mjesto da pritiskaju policiju da zarade svoju platu,tako sto ce godisnje poderati nekoliko pari obuce,a ne da se sepure u bjesnim policijskim autima i da se oni sami ne pridrzavaju saobracajnih propisa.
Zakonom okarakterisati prekoračenje brzine u naseljenom mjestu za 50% od ograničenja kao "pokušaj ubistva N.N." i kažnjavati zatvorom. Ništa pare, ništa bodovi - zatvor.
Šta očekivati od nesposobne vlede koja ima kupljene diplome. Jedni sjašu drugi uzjašu. Isto sranje drugo pakovanje. Šuugo Šmit im još pomaže