Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je smece od stranke
Sad ce bosnjo pljuvati SDP jer ipak samo SDA ima pravo da ide u koaliciju sa HDZ 🐑🐑🐑🐑
Najgora bagra
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma nema više DESNI i LIJEVI !!! Samo ima GDJE SAM JA TU !!!
SDP je prodavnica za Hrvate i Srbe.. Oni im u prodaji nude Bosnjake konstantno
Da su nam ove naše Bošnjačke vođe pametni (kao sto nisu),i da su sposobni da se međusobno dogovore za vlast i sve oko naše BiH,mislim da se ovakvi kao što je Čović ni za šta nebi ni pitali.Ali njima su bitnij sitne stvari ,kao sto je nekoga zaposliti ili ugurati u direktorsku fotelju..a.ovaj ce mu za uzvrat dat dulum -dva zemlje ili neki sitni novac...E moj Bošnjo..
Nikšić nakon sjednice SDP-a: Vrijeme je za promjene, ostajemo pri stavu da nećemo koalirati sa nacionalnim strankama
Koalicija sa HDZ i SNSD je nuzna, jer su kockice u Ustavu tako poredane. To sto Hrvati i Srbi vecinom glasaju za jednu, a Bosnjaci se otimaju za vlast kroz 20 stranaka je skroz druga prica. I SDP je bio i na drzavnom nivou sa HDZom i SNSDom, i na federalnom sa HDZom, i nanijeli su ogromnu stetu. Samo sto misle da se to zaboravilo
Nije problem što bi SDP ušao u koaliciju sa njima već će time otkriti svoje licemjerstvo. Oni su gori od SDA.
KRIMINALCI SE VRLO LAKO DOGOVORE.
Mostar/ HDZ+BH blok+HRS+SNSD=dvotrecinska vecina
Jedina zajednica koja može opstati je sir i pavlaka.😁
Štovatelj 9 januara je najopasniji za drzavu BiH i zna li tko kad će odgovarati za iskorištavanje logoraša u aluminiju.
@gooUser1610880912 Iskra Bugojno je isto logor.
Nikšić je uništio SDP. Nije dostojan biti predsjednik. Nažalost koaliranjem, odnosno dodjeljivanjem min. pozicija PDA, i pristajući na kukićev igru uvođenjem "HDZ" u vlast, postali su marioneta u rukama osuđenika za privredni kriminal, te mu dali i MUP
Zašto ložite ovaj neobrazovani, nepismeni i glupi narod koji nema ništa pametnije nego komentariše na svaki vaš tekst. Posebno ovi SDA botovi. Oni ionako ništa ne znaju raditi, ali su dobili radna mjesta u javnim firmama.
@Velež radna mjesta, koja su izmisljena za njih. Sama cinjenica da ti botovi vise po cijeli dan ovdje i zakivaju baketove kriminalce u nebo dok im mi dajemo platu kroz budzet to potvrdjuje. Niko normalan, neuhljebljen ne bi imao vremena da cijeli dan propagira bilo sta kao oni sda po portalima.
nego hoće li biti i kumova i kuma na vjenjčanju između ove dvojice,i ko će biti hoće li hodža ili pop ih vjeriti,koliko će gostiju pozvati,hoće li gosti biti iz hrvatske i srbije ili sve uobičajeno,samo poznavaoci.
Mali Jurić nije u HDZ-u i pismeno je podnio ostavku u HDZ-u još prošle godine. Malog Jurića poznajem cijeli život i to je to (komšije smo). Početak i kraj priče sa UZP-ovcima i SS Hanjar Division iz SDA.
Bh Blok sad može sa HDZom u kojem slučaju ce ih zvati izdajnicima jer idu sa nacionalistima, ili moze sa SDA i bandom, u kojem dkucaju ce ih zvati izdajnicima jer idu sa nacionalistima.