Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo uvedi otkup flasa, ljudi ce kamionima dovoziti. Nece u rijekama ni čep ostati.
Ma ja ga opet odvojim, dzaba Vam izum..
Sve nekakve sporedne EU norme usvajamo a nece da dodzu do glavne norme a to je uskladzivanje plata sa EU i to bi bila super vijest a ne ovi cepovi ili npr uvoz vozila koji je nama nametnut kao da smo Svicarska i kao da su u nas plate svim gradzanima po minimalno 5000 KM i da umjesto da naprimjer golf 4 bude jefno 1000 KM on je sad na piku 6000KM i mi smo ovdje fakticki kao u zatvoru,katastrofa sta nam rade.
Tesko njesra
Kod nas i čep i flaša završe u grmu i u rijeci
Glupa stvar iskreno ja ga namjerno otkinem i bacim
Duplo vise plastike ce bit na deponija i u prirodi, svaka cast. Taj cep sadrzi plastike kao i flasa citava
Koja reciklaza, uvedite fant na boce i rijesili bi do nekog dijela optad u rijekama, pogledajte na sta usca i vode izgledaju kad malo kise padne i kad nadodje voda. Samo kazne ali komunalna inspekcija ne postoji kod nas. Treba racun za struju ili smeca povecat svima 10KM pa cemo pocet smekat jedni druge ko deponije pravi i rijesit problem jer drugacije ne moze
Ovo je izum kao Stetina odluka o smanjenju brzine u Sarajevu
Naravno,samo glupi komentari i poneki normalan koji prepoznaje sistem. Mislim da ove ljude sa glupim komentarima treba reciklirati.
Izrazito malen postotak plastike se uopste recilkurise, ovo sa cepovima je glupi simoblizam koji nece ni malo doprinjeti rjesavanju problema
Glupost ne mogu nageti iz flase ko covjek bode me komadic plastike
Cuj da li sam primjetion, iznerviro se sto ga ne mogu otkinuti. Trebalo mi 3 dana da skontam kako se flasa zatvara i sok mi izlapio do tad.
Eee nema više onih cool i sexy poteza djevojaka za vrijeme vručina odvrnu čep zadrze ga u ruci popiju gutljaj vode i laganini ponovo zavrnu.Sad ne mozes potrefit iz prve a i udara u nos kada piješ.
Šta ba ne može??? Hej šćeri draga da ti znaš kako on sam sleti kad se liječi mahmura kiselom.
vrlo intresantno i zanimljivo....
Također je važno smeće prije odlaganja u kontejner dobro oprati deterdžentom (da ne smrdi) i posušiti čistom krpom da ne bude mokro.