Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kriv je onaj ko je dao dozvolu
Nisu krivi oni sto grade, vec narod sto glasa za politicare, koji im omogucuju da grade. Dabogda sve poplivalo, ako opet glasaju za iste. A po svemu sudeci hoce, kad se ponovo uspaljuju na Dodikove i Bakirove igrarije.
čudo nije na vrhu "sda mu dala dozvolu"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kazu MHE su buducnost...jesu, privatnika u sprezi sa elektroprivredama
Nisu krivi oni sto grade, vec narod sto glasa za politicare, koji im omogucuju da grade. Dabogda sve poplivalo, ako opet glasaju za iste. A po svemu sudeci hoce, kad se ponovo uspaljuju na Dodikove i Bakirove igrarije.
Ode benzinska po nabavnoj.
Ode benzinska po nabavnoj.
MHE nije losa stvar, ako znate gdje je napraviti, i mnogo su ekološki prihvatljivije nego zrak koji udišete. Ljudi šta će biti kada se više ne bude mogla proizvoditi struja iz TE. Odakle ćete onda struju odbijati. Svijet ide prema elektrifikaciji, ali oni imaju u određenoj mjeri i obnovljive izvore, mi nemamo skoro ništa. Toliko se voli priroda, a koliko će smeća ostati na obalama poslije poplave. Licemjerje...
Zašto bismo ulagali u tehnologiju koju svijet već odbacuje i usmjerava se prema solarnoj i energiji na vjetar? Mogli bismo se odmah usmjeriti prema tim energijama i preskočiti ovu fazu MHE!
Dobar temelj
Srušit to i kazniti ih debelo
treba tuziti.
Za 99.99% problema nisu uopće krivi 'njihovi' nego naši lokalni džukci koje smo opet mi izabrali i šutimo li šutimo kad ih vidimo ..
Eh da je u bager ulozio..
svi ti koji su izgubili imovinu u poplavama zbog mhe neka idu sad njima i naplate svoju krvavo steceno imovinu ili ce cekati da pravda profunkcionise
Rekoše jednom mudri ljudi: "Svako sirće svome sudu šteti"!
Treba tuzit vlasnike, i one koji su im dali dozvole, i parlamentarce koji zbog korumpiranosti odbijaju izglasati zakon o zabrani ovakvih ekocida.
Nigdje drveta pored rijeke , kako se nece urusavati nema zila drveta da stite....
Kako oni mogu biti krivi kad je sve po zakonu
Krivi du krkani
E kud im onda ne odnese pumpu. Sve goli lopov.
tad bi tek bila ekoloska katastrofa za sve