Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bojimo se mi Sumara. Samo nam dajte odrijesene ruke, i ne uvodite nam embargo. Za mjesec dana cemo ih protjerati preko Drine
koga ces ti bolan protjerat? idi radi nesto pametno boga ti.
Plenković u Zagrebu dočekao predsjednika Francuske Emmanuela Macrona, Vučić u Sočiju kod predsjednika Rusije Vladimira Putina, a Izetbegović u Luksemburgu kod SDA bota Jasmina Mulahusića! Tko kaže da nema diplomatske ofanzive iz Bosne i Hercegovine?
Genocdna tvorevina. GT
Ovaj veliki baja na slici ( djeneral) sad se kaka u gace. Sto ti je zivot.
Formirat' će on moj k****
Evo Eroja pelene
ma treba se narod dići, izvesti gamad iz predsjedništva, i na sred ceste spaliti govna na lomači!
Formirace comagu
Englezi ne odustaju, od potpirivanja vatre :)
Ako treba da branimo nasu Bosnu ponosnu branit cemo je, nije problem :) Naravno da nitko nije za to i da to nitko ne zeli, treba da razmisljamo i radimo na ekonomiji i boljem zivotu ali isto tako ovo je zemlja svih Bosanaca i Hercegovaca i ne damo je..
A da narod nije glup kao sto jeste, nek ratuju oni koji spominju rat, da niko od naroda ne ratuje, sta imamo mi obicni marod od rata samo zrtve poslije a ovi politicari lopovi kradu i plijen sebu uzimaju. Zato nek ratuje dodik i onaj ko spominje rat, a narod nek ide svojim.putem
Neko opisuje Bosnu optuži i nazove grdnim imenom one koji podržavaju BiH gratis od kliksa dobija lajkove i top komentar. fašizam čisti.
А Британци брину за балканске талибане 😂😂🤣🤣🇷🇸
Da li neko razmišlja kako Srbin ili Hrvat koji je žrtva nekog od desetine muslimanskih genocida vidi muslimana sa oružjem i u uniformi.
Desetine muslimanskih genocida? Lol
Jos jedno... Desetine muslimanskih genocida?!? Hahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Koji su to krvoloci bili cudo nevidjeno.
Dodick prdi smrdi sve do moskve On je mala ruska pudlica