Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ironija je što Bošnjaci međusobno jedni druge optužuju, skidaju s vlasti, jedu džigare jedan drugom oko toga ko više, a ko manje sarađuje s Čovićem i Dodikom. A njih dvojica su vlast već skoro sto godina. Evo i ovaj Mašić i njegov SDP, oni znaju kako će s Miletom, sad će se on dozvat i pripitomit... A sad nam se nešto žališ i tužakaš ga tu na klixu!
Zar nisu političari iz Sarajeva bilo protiv inicijative Otvoreni Balkan? Pa se sprdali sa krivotvoreni Balkan, poluotvoreni Balkan...
"Milorade, vrijeme je da prestaneš tzv. srbovanje zarad jeftinih političkih poena zbog kojih ljudi ispaštaju. Vrijeme da uradiš nešto za građane naše zemlje", Pa nazovi ga i reci mu lično. Koji je ovo šupljk preko medija da izgledaš faca. Beskorisni uhljeb.
Pa kad bi Dodik prekinuo srbovanje šta bi mu preostalo? Slabo pjeva, tako da to otpada.
Iz Gracanice u Sarajevo pa jos u SDP stranku, fazoniraj bradicu i sik dioptriju, 20 godina suplje price a pamecu nije u stanju da obavlja funkciju predsjednika kucnog savjeta
Vrijeme je da neko podje ljudima govoriti ono sto treba da cuju. Najstarija crkva u Srbiji potice iz 8. vijeka, a u Bosni iz 16. Konveriranje iz religije u religiju, a ne iz religije u narod.
Ovaj mali mis nema sta da kaze dodiku, damire kad se najedes hljeba koji si posteno zaradio javi se, ne kupi jeft8ne pojene preko dode.
Dodik je KAFANSKI wannabe političar. I to je sve.
Dodika sto prije uhapsiti.
Pa ako se njima ne posjecuju njihova svetista i bogomolje na Kosovu nama jos manje.
Je li rekao šta Damir o pravima Srba ma Kosovu ? Spomeni li Damir nemogućnost posjeta srpskim grobljima , zabrane posjeta manastirima , zabrane ulaska sportista iz Srbije na Kosovo? Reče li šta o otimanju imovine ,nrušenju
Sve koce Beograd i Zagreb.samo im pomazu.Covic Dodik Marfiyu Smidt i Trojaneri.domaci Izdajnici
Izdajnici najveci su sda
Dodik ne zna ni ko je ovaj, a ovaj gal ago proziva. Sine, koliko god bi mi svi voljeli da neko dohaka Dodiku, ti nisi ni blizu taj level koji bi to bio u stanju.
To je kad Bosanci pocnu da s..uju...., s..anje ludom radovanje
e nek mu je reko:)