Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve i jedna mu je tačna, onome kome je Šteta loš ministar i ne zaslužuje da se vozi stvarima koje je napravio nama za naše pare, a nije pokrao kao SDA-HDZ vlada
Prijatelju, općina nije zadužena za gradnju autoputa.
Ne znaju sta ce, pa pljuju po ljudima poput Stete. Nevezano za njegovu stranacku opredjeljenost, covjek kako gradi Sarajevo, gradio bi i druge gradove.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Vidi ove cunjoglave spodobe na drzavnoj jasli, koja jeftinim poenima hoće da prikupi bodove na predstojećim izborima.. E, nek si nam otkrio toplu vodu.. Kao da pametni ljudi ne znaju ko je glavni kocnicar izgradnje koridora..
Bravo Damire, ne gladaju oni na svoje...
Kasne oni +30 godina, pa im se moglo. Ovaj Adnan Steta pokusava od raspada sistema da napravi nesto, i uspijeva u tome za kratko vrijeme. Pocinjem opasno da mu vjerujem, ja imam djecu koja ce da imaju koristi od ovih stvari. Jedno po jedno..pratim tvoj rad Adnane, za sada svaka cast.
Ma mozes ti Damire do sutra govorit, ovdje narod il ne cuje il nece da cuje, a ocigledmo da zivi ko bubreg u loju cim se nista ne mijenja, i hoce u EU, e pa sa ovakvim kriminalom nikad.necemo mi bit clanica EU
dragi Damire, toliko fulova ni košarkaš s DIFom nema. 1. Niko Štetu nije tjerao da se kune pred kamerama da "će podnijeti ostavku, ako...". niko brale moj sam se zakleo. 2. Jesil ti slijep ili zlonamjeran da precutis da Ceste DBIH drzi HDZ, a Autoceste FBIH SBB zadnjih 20 godina. pa vidi sreco ko su ministri prometa i direktori JP unazad 20 godina. Ni u snu ne branim SDA ali fakat lupas bedastoce
Hoce li neko, bilo sta, u ovoj zemlji uraditi na vrijeme i kako je dogovoreno? Oni koji su losi, brane se time da su drugi jos gori. Adnan Steta, ako se obavezao, trebao je da se potrudi da projekat bude zavrsen. Naravno da je Masic u pravu kad kritikuje kasnjenja na izgradnji auto-puta. Tu bi trebao neko odgovarati.. ili dati ostavku iz moralnih razloga.
Znaci takmicite se u tome ko je probio vise rokova i ko je vise kasnio. Poredjenje ko je gori. Stvar je jednostavna kasni se na pravcu u kome niko i nista nije ometalo te jednostavne radove. Sam dao rok ponudio ostavku. Sam pao sam se ubio. Glasali smo da bude bolje i drugacije od sda. Ne dobijamo to. Astalavista
Hajde ti u Gračanicu ublehašu jedan, ali tamo je pametan svijet pa su te nigom napenalili.
Vise kose imas u bradi nego na glavi, sto se tice pameti slicno je!
Šuti i pokri se eno u tuzli u slavinovicima 200m asfalta tvoj jasmin radi 4 meseca ne prdi.
Fadil= smeće
Svi pametni svi znaju samo pricat, a bolje puteve i brze su stari dobri Rimljani pravili
Odakle pametni beže, budale mudruju.
Nije ga niko tjerao da obećava ostavku ako radovi budu kasnili,sam je to uradio .Meni lićno je to nebitno jer ostacku nikad niko od naših ministara nit je dao niti će.Ali finansijski detalji ugovora ne mogu biti tajni ,to nije privatni novac nego društveni.I kvalitet obavljenih radova ćemo vidjeti,nadam se da je dobar.A Damir Mašić socijaldemokrata i borac za radnička prava u majici od 200km,to su ti borci zadnjih 20 godina na buđetu,fujjjjj.
Nego kako Dia nije mogao ovu prugu zaustaviti
E čuj s Fadilom se porede…
Tačno. Fadil skršio 300 miliona na blok 7. Koji nikad nije ni započet.