Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire care samo meti olos i necistocu i fekalije grada. Ocistimo se od SDA Smrada
@gooUser1600668400 CIK kasni sa informacijama. Ilijaš je pripo opoziciji.
Čuj zar 31 načelnik ?? Mašala to je super.Ne znam čemu se ova pogan kao Mašić toliko raduje pa nije samo Sarajevo BiH.Čak što više mislim da će se glavni grad morati izmjestiti iz te naseobine mediokriteta ,seljačina i primitivaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko samo pozitivnih komentara od kad su se ovi SDA botovi vratili u misje rupe
Ako je vama Damir politicar, onda trebamo svi da idemo u 3picke materine !!! SDA, SDP, HDZ, SNSD.... OUT, svi clanovi, unazad 20godina da dobiju zabranu ulaska u bilo kakvu politcku raspravu
Razlika je u tome sto u RS nisu gradjanske alternative pobjedile vec samo drugi nacionalisti. Bosnje misle da je BiH postala gradjanska jer ne vide dalje od Sarajeva. SNSD ili SDS ili PDP u Foci, Gacku ili Prijedoru, to nije bitno, bitno je da je srpski, dok se mi lozimo na postene ljude koji preko noci mogu postati nepostei sko shvatate na sta sam mislio.
Jeste ali pobjeda desno orijentisanog NIP-a Štovalaca Busuladžića kojeg ti psuješ...haha
Jasno je da Damire ni ti ni tvoji istomišljenici nemate pojma ni o politici ni o "pospremanju". Stavljati u isti koš ono što se dešava u Sarajevu sa onim što se dešava u Banjaluci, može samo maloumnik. Izbori u Sarajevu su blijedi pokušaji promjene koji se očituje kroz kontiranje SDA-u (to ne znači da vi ostali valjate). A u BL je pobijedio autohtoni primjerak č....ka, sa velikim Č. Je li to promjena?
Nemojte zavoraviti da vam je NAROD dao glasove
Ovi ocajni pokusaji SDA botova sa dogadaje od jucer predstave kao pobjedu su dovoljan dokaz koliko ih boli Centar, Ilidza, N Sarajevo... Sretno svim novoizabranim (non-SDA) kadrovima!
Jadni smo mi ako nam je Damir Niksic najbolje sto imamo.
Podsjeca me na seoskog cuku kuju koja trci svakome cuki u komsiluku
cisti olos, SDA nazad na selo, nek po selendrama sire svoju naprednu politiku
Zar nisi umro od corone ljigavce!!!!
Ja sam mislio da od danas necu morati citati sranja od ovih SDA botova al ne popusta gamad
Metla!!!
Kad kaze raja. Koji je ovo debilizam. Pa nama ne treba raja nama trebaju sposobni ekspertni kdrovi a ne horuk pristup i raja. Nista nismo naucili. Kako ocekivati da nam ekonomiju vodi likovni umjetnik, difovac i ostali. Glupost ima dobru definiciju ponavljanje istog. A mi to radimo debile u kontinuitetu stavljamo ba pozicije
Bošnjaci, vjerujte.. Kad vi ne bi birali komšića, kad bi se usvojio izborni zakon, Hrvati bi stvorili zdravo višestranačje i prvo skinuli čovića kao i vi SDA u Sarajevu. Čestitam, svaka čast, put naprijed.
@fbUser1601422970 kakav izborni zakon? Po zelji covica? Mi volimo da vam ostaje covic jos dugo
Ti lično nisi neki faktor, i nemaš neku ozbiljnu perspektivu. Al' eto mora neko biti i budala.