Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje im je omladina na slici, kako vidim sve dzuturimi? kome su to porucili, a sve rastjerali lopovlukom i laznim nacionalizmom ?
gdje je irma baralija
OVO PRAVE CIRKUS OD DANA DRZAVNOSTI NE IDE NISTA NAZOR KAD NEMA SUDA TUZILASTVA NEMA NI DRZAVE KAD BUDE TO RADILO STA TREBA DA RADI BILO BI DRUGACIJE OVO JE CIRKUS ZIVI.
A gdje nam je GRADONAČELNIK?🤔☝️
BiH ce pokopati sve svoje protivnike,tek kad odu pod zemlju bosansku shvatit ce da im je to mati a ne negdje tamo preko grane!
Sretan dan cega?Jedna drzava, 2 entiteta, 1 distrikt, 3 predsjednika, 10 kantona, 14 vlada, 183 ministarstva, 196 politickih partija, 50 borackih udruzenja, 13 sindikata, 2 policije, 3 akademije nauka, 2 penziona fonda, 3 obrazovna sistema, 3 telekoma, 3 elektroprivrede, 550 000 nezaposlenih, 630 000 penzionera, 450 000 raseljenih, 75% siromasnih, 65 000 drzavnih uposlenika i neutvrdjen broj lopova,a gdje je tek broj onih koji svaki dan odlaze za boljim sutra.. Ako je ovo za slaviti...
sretno vam
Hoćemo.... naučili smo od vas kako se izgrađuje
a jeste nam ostavili stafetu svaka vam cast
Na kamenu ljiljani se viju. ⚜️