Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebali vas migranti! Jel neko naručuje ove glupe tekstove!
@DonKihno tvoj nick govori o tvom smislu za humor i o tvojoj inteligenciji. Ne bih zelio da te vrijedjam ali ponekad mozes nesto i presutjeti pa se mozda osjetis mao pametnijim i znacajnijim. Lijep je to osjecaj.
@DonKihno i glupe tekstove i jos gluplje manifestacije koje kostaju neku sicu, a milioni se mahnu ispod ruke. Zato ovi jadnici maramice prodaju, a nasi ce im eto kuhinja i recepata se sjetiti.
Ovo je vec karanje next level. Pricaju nam bajke o ljudima bez dokumenata. Nista, odo i ja sutra onda bacit sve papire u Miljacku i odoh u svijet
@gooUser1600879936 Nemoj masku zaboraviti
hoce li biti ko iz Sandzaka
Vodite ih kucama ako imake kcer za udaju
Koga ba boli taki za njima i njihovim jelima?
JA MISLIM DA KLIX IMA SVOJIH PAR UPOSLENIKA KOJI PIŠU OVAKVE KOMENTARE!!! TO MORAJU PLACENI LJUDI ILI TOTALNI DEBILI BIT.....
Jel ja dobro procita... “Kameruna”???
znaci UN zeli ih naseljavati i u Bosni
To su im predci. Prilika da vide kako im je prapraprapra babo izgledao
U ogromnim smo problemima ,sada nam I ova stoka dolazi da nam pravi jos vece probleme .
Gotovo je...ostade ološ...
@2002 Je li ti to.ozbiljno ?
Bravo, bravo, tako se to radi u civiliziranim zemljama! Radi se o ljudima i o razlicitim kulturama, a to je bogatstvo za svaku zajednicu. Ovo je veliki poen za Hadzice! Otvorite svoja srca i dobit cete 100 puta vise ljubavi i srece. Probajte, nije to tako tesko.
Šta se sve radi za buduću SDA elitu.