Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti neko glumi pokrovitelja negatorima genocida nad tvojim narodom onda će NE uvijek biti opcija.
Njet
Odgovor za ovoga gore: Bosnian muslims, da upravo tako Bosnjacki muslimani, ima Bosnjaka koji nisu muslimani, recimo Kusturica, Fikret Abdic, itd. I nama uopste ne smeta da nas neko naziva muslimanima. Mi jesmo muslimani. I nama je cast sto smo muslimani.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
imam osjecaj da se nesto veliko sprema ovdje. bas kad bajdena sluzbeno proglasavaju za predsjednika dolazi lavrov prvo u bih pa usput u srbiju (inace bude obrnuto nama uglavnom svracaju nakon posjete susjedima i komsijama). nesto ce se konacno dogoditi. samo je pitanje ko ce od tri etnosa popushiti iako trenutno svi pushimo.
@krik naglas Pa ako se Bajden bude pitao, a neznam kolike su moći Miletove za protiv, onda se zna i odgovor na to pitanje.
Kapa do poda Gosodinu Komšiču Djafiroviću To su Patrijote Dosta više brsanje patosa sa BiH od Ratni profitera i huškaške politke Svaka vam čast
Imal' bujruma? Nema.
Njet, njet, pahuljet
Bolje grob nego rob
Zapadne medije treba tuziti koji su pogresno nazvali Bosance Bosnjake...imate imabasade a i dijsporu u tim zemljama neka to urade
isto tako NE treba reci Austriji i Kurzu i svim drugim koji zele da nam uvale migrante..Migrante treba vratiti njihovim kucama a te resurse imaju zapadne zemlje a ne mala BiH, nikakvog razloga da ostanu u BH i da ugrozavaju domace stanovnistvo . Mi imamo veliki broj siromasnih i gdje se moramo prvo pobrinuti za vlastite gradjane.
bravo za Komsica i Dzaferbegovica,usrali su se Dodik i Covic,do sredine ljeta sledece godine nece biti ni jednog od njih a ni njihovih tvorevina.... Zapamtite ovo sto vam sad tu pisem.
Ruje od.ebali ih Crnogorci, Makedonci i Hrvati i sada i BiH. Albancima ne smeju ni da priđu i ostala im još samo septička jama Srbija sa izlivom u tzv. rs. Polako ali sigurno totalno gube uticaj na Balkanu i to je jedino pravilno rešenje jer Rusi nemaju šta da traže na ovim prostorima. Tu gazduju neki drugi (EU/USA i Nato, tako da džaba troše energiju i vreme sa raznim džukelama i lopovima tipa Dragan, Milorad, Aleksandar...
Ovo je velika srmota za BiH diplomatiju, ali nasi glupi ljudi to ne mogu da shvate.Njima samo daj nacionalizma i platu 200-300km i oni su sretni.
@ann2 Sramota je da potcjenjuješ državu domaćina i da namjerno zaobilaziš državni vrh, jer želiš pokazati da je entitet iznad države. E to je sramota, a namjere su očite i Rusi to čak ne skrivaju. Sramota bi bila primati čovjeka koji ti radi na rušenju države.
Rusija i tzv. "srBski svet" nas u BiH ne zanima! Nesto sto je bazirano na politici 19 vijeka je proslost!
Tito je rekao ne Rusima i istorijski se to pokazala kao najbolja odluka u komunistickim zemljama. Jugoslavija je postala jedina razvijena komunisticka zemlja svojevremeno.
Tito je ponosan
Balvani, jad od politicara.
AQmega na aparatima.
STA BILO KO RUZIOOOO , KO NA APARATIMA KO .KME KME KME .MA DAJTE GO DA SLAVIMO MA DAJTE GO DAJTE GO DAJTE GO DA SLAVIMO.KUCAJU KVRGAVI PRSTICI IZ KALINOVIKA I LISTICE KUCAJU UBRZANO ...KO BI REKO CUDA DA SE DESE PA DZAFER LAVROVA NEPODNESE , ORPSTITE PJESNICKO RASPOLENJE...