Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto vlast drze oni koji imaju opredjeljenje poput njega, zato sto je dio fgr klape, prosjecan glumac koji je "tek onako" dobio priliku da glumi u najpopularnijoj seriji
Nistica od glumca, samo imao stelu i to je to
Biti homoseksualac i pedofil je razlika. Pazi sta pricas.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Novinaru da te uputim u jos jednu stavku zakona...do godinu dana zatvora se moze odlezati u kucnom pritvoru ako optuzeni zeli, a nema para da plati. Znaci stave ti nanogicu i sjedi u kuci da im nisi na trosku. Ja sam tako 3 mjeseca radi amidje ludog fasovo zatvora. Doduse imao sam 2 puta mjesecno po 4 sata da napustim kucu radi nabavke namirnica. I da podvucem, bio sam nevin.
Vazda nevin
Ne daju ni to svakome, nego onome ko plati ispod pulta.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ko te ŠIŠA, bas si fensi :)
@ljevicajezakon,Mislim ponovo uhapsen,sad nakon objavljivanja na portalima
A zasto javnosti ne predocite na osnovu kojih zakona je osudjen? Da sami procijenimo dali je kriv??
Sve zakone izmijenili (na harač) samo ne i krivične. Kakva smijurija od naših političara.
Za nekog ko preživljava i krši zakon, kazna zatvora 100 km dnevno je nedostižna. Ne opravdavam iste al to je polusvijet, uvijek ga je bilo i biće. U ovom slučaju komentar je suvišan. Kazna je morala biti veća, bez prava otkupa novcem. Uz ps obavezno liječenje.
Jadno dijete
Trojka, samo naprijed s poskupljenjem, molim Vas jos 20% skuplju struju, vodu, hranu, a da zaboravih to će tako bit već početkom 2025. g. Samo naprijed imate podršku naroda. Šta će nama SDA i da, nemojte molim vas neke obrazovane stavljat u vijećničke fotelje, neka malo i gastarbajter osjeti kako je sjedit u fotelji pa neka malo uredi parlamentarne zidove, pa ja. Dosta je nama ovih inžinjera, doktora i akademika, dosta su nama oni pametovali, neka idu iz Države šta će oni nama.
Katastrofa
Uzas
Nije se saznalo jer je vjerovatno presuda donesena bez ubjedljivih dokazaobzirom da našim pravosuđem drmaju istočni susjedi i sve biva kako oni žele
nema drzave nema zakona
Ne sudite po Allahovom zakonu i eto vam. Kratko i jasno.
Dobro ba sta ste se natovarili sa njim ? Tuzilastvo uradilo svoje kako i sve radi ( imas pare neces u zatvor ) po gradu hodaju najgori sljam i olos i ko odgovara NIKO ! Ko odgovara za ratne zlocine ? Oper niko. Daj malo odmorite od cojka.
Imal ga gdje u Sarajevu il je pobjegao?