Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo da pozdravim MiloKrada barabu i da mu kazem da mi popusi. A to da ce na kraju biti megdan, to MiloKrade sa takvom politikom nemoj sumnjati ni sekunde! Samo me zanima ko ce ginuti od posrbica za tvoj ranc, od tvoje kcerke i snahe restoran sa odvratnim imenom i od tvog sina kredit od 3 miliona maraka koje si mu dao iz drzavne banke i kojeg vjerovatno nisi nikad ni vratio? Ko ce MiloKrade dati svog sina tri metra ispod zemlje da bi ti mogao 'laditi muda?
@gooUser1599047640 I sad mene zanima, zar ova baraba sumnja i sekunde da ce mu Bosnjani prepustiti pola njihovog zivotnog prostora? To se nikad MiloKrade nece dogoditi. Evo sta ce se dogoditi, ti ces zavrsiti kao Martic, ako budes imao srece i ako te oni iz izbjeglickih kampova po Juznoj Srbiji ne budu ganjali po Beogradu jer si ih pokrao i svojom politikom otjerao iz domova jer si istrijebljivao druge.
@gooUser1599047640 Ja ne znam sta ti Bakir, Radoncic, Konakovic i ini govore i da li ti sta govore, medjutim ni pod razno dobiti ni centimetar Bosne neces. Prije ce posrbice nestati iz Bosne nego sto ces ti dobiti pola Bosne, prije ce se Bosna unistiti kompletna da se nikad u njoj nece vise moci zivjeti nego sto ces ti barabo dobiti pola Bosne. Nemoj ni da sanjas. Sto bi David Owen rekao, don't dream a dreams. Ne sanjaj seljacino!
Kad udjes iz RS-a u Federaciju kao da si usao u Ameriku, a oni i dalje mlate praznu slamu. Samo mlatite kad uzivate da je za vas i Federacija zapad. Kakav vitalni interes narod godinama nema za fasade sve kuce sa slhakom a iznad zastava.
@Irun To sam i ja primjetio. Federacija zaista postaje zapad za genocidnu tvorevinu.
Moj interes je vitalni interes.
O cemu oni palamudaju pored toliko drugih problema..
To gospodin ima i privatnu skupstinu. A ja svakako je vlasnik RS-a njegova babovina. Boze ti sacuvaj narod u RS trpe teror jednog lica
NI KORAK VI SA NJIM NE MOZETE NAPRIJED!!! ON JE TU DA VAS 100% UNISTI !!! A TO DOBRO RADI (MIKI) !!! SA NJIM NEĆETE VI IMATI HLJEBA DA JEDETE!!!
OPET SE BRLOG BUDI !!! MEĐED PROBUDIO !!!
OPET MILOJKO GUZI SVOJ NAROD SA 3 ZUBA!! ONI ĆE JESTI PASTETE SA ISTEKLIM ROKOM A MILOJKO CE OKRECATI MILIONE!!!
Unapred izglasano
BH "wanna be" Lukašenko ali mu se mora priznati kako je prehebao opoziciju i ove naše domaće levate...
mile nece slonce u lonce tebi je najbolje na svijetu najvise negiras BIH a ona te najvise placa
Čuj Dodikova sjednica.... to samo kod nas ima
Dakle, mogućnost malverzacije, izborne krađe i lažiranja izbora je "srpski vitalni nacionalni inters" !?
DO-D I K DO-D I K 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Neandertalac ostaje neandertalac.Haman da nas ni bog nemoze vise spasiti od ovih "bezmozdenjaka"
RS ce se ukinut samo je pitanje dana