Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle li SDA izvlači ove svoje kadrove pored toliko pametnih,sposobnih,obrazovanih članova stranke? ;-)
Sto ne stavite opet onu rugobu Danijelu 😂 mozda joi maskota od muza moze pomoc
Imenovanjem Naide Muminovic u novu vladu napravili ste katastrofalan potez. Ne znam kako se Konakovicu kao iskusnom politicaru mogao dogoditi takav propust. Upamtite da ce ovo biti najgora ministrica obrazovanja dosad. Nikad vise moj glas necete dobiti
idemoooooo ..... samo jako ....velika podrška ..... SDA kuka i plače ... red je vise i bio da padnete klincu za uši .
Aaaaaa, dali Mario Nenadic i dalje prima platu premijera odnosno, dali citava Vlada KS prima istu platu jer ih ne vidjesmo da su bilo sta konkretno uradili, posebno Nenadic koji je na zalost sticajem okolnost bio malo, malo na bolovanju. Moje misljenje je da su poslije mjesec dana neuspjesnog rada morali ponuditi ostavke i da se bira nova Vlada. Ali....VLAST SLAST, a Bogami i plata.
RJESITE ZAGADJENOST , mani se Makrijanovicu cjepanja atoma i gluposti , pobise nas ovi sa brda oko Sarajeva
Treba jos koje ministarstvo razdvojiti da se uposli sto vise stranackih ljudi a svako mistarstvo nije mali aparat sve su to budjetske pare.Bio bih zadovoljniji da se neko ministarstvo okrupnilo a ne razvodnilo.Dragi ministri treba vise rada a mnogo manje prazne price i hitnih sjednica.
Zar je već formirana nova Vlada??