Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost treba nam ovakvo pokazivanje sile, sa neprijateljima BiH se drugačije ne može.
a SDA , pepa prase, osmice ...protiv amerike...eto nek Turski nadlecu i Srbiji salju poruke sta bi se moglo desiti
Nije mi jasno na koji način je dobra poruka bombardovanom gradu da nisko iznad njega lete bombarderi. Ovo samo može biti demonstracija koliko su sigurni i nadmoćni avioni iznad BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Titovo vrijeme da tudji avioni lete jugoslavenskim nebom - nezamislivo. Gdje ste nas odveli nacionalisti, sovinisti i lazni vjernici, sjeme vam se zamelo.
Na JNA nije smjela ni sovjetska vojska napadati jer se radilo o 4. vojnoj sili u Evropi (u stvari Churchill rekao drugu starom šta će biti ako boljševici udare)
Ti isti "Titovi" avioni su granatirali Sarajevo i ubijali "svoj narod"... Ali najveći je problem kad su samo Bošnjaci "šovinisti i nacoinalisti" i kad smo samo mi krivi za raspad Juge - a bukvalno smo istjerani iz nje...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sve dok je Amera bit ce i Bosne realno i tuzno
Mene da pitaju ja bih postavio 5 NATO baza u Bosni, zbog politike Srbije, a koju gura Rusija, u cilju sirenja uticaja na zemlje bivse Yuge.
Svima treba biti jasno da je ovo samo odgovor na odlazak zvaničnika RS kod Putina.
Carantovan Mir 👍🏻
Let iznad kukavičijeg gnijezda
Samo nek lete.Nemamo nista protiv.
Ej, klix, dajte još propagandnih tekstova... malo li je
jako nam je ovo "prijateljstvo/partnerstvo"..... k'o što anakonda voli svoj plijen kad ga dooooobro stisne
Hajde, ba, ne kvari mi koncept ;)
A što neki vole okupatore pa koji god da je
BL citav dan neka preletaju . manjina.
da im hoce ispasti jedna nuklearka
Zamisli udari u Fahrin toranj
Prošli put je Dodik dobio naredbu od Putina da zakuha u Bosni ali ga englezi skontali pa rasporedipe transportere eufora sad opet ima neku naredbu od Putina da zakuha na Balkanu zato nato pokaziva ko je tata na Balkanu
Sto ne lete preko Banja Luke uvijek Sarajevo samo nije fer…
vjerovatno malo da zapraše protiv komaraca...