Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem razlog ne glasati za dan žalosti, znači samo loš čovjek, nebitno ko je u pitanju. Ovi što nisu glasali samo opstruisati bilo šta da je u pitanju, jadnih li čojstava
Zasto lazete da je dan zalosti na teritoriji cijele BiH kada ta odluka nije donesena za cijelu BiH kao drzavu,nego pojedinacno u entitetima?
Tro(bo)jka: Ovo je neki drugi Dodik. Dodik: Odluka o Danu žalosti nije donesena na nivou BiH!
Dodik svim Opcinama uplatio 50000km,jel Bakir sta uplatio?
Jesu li Niksic,Forto i Konakovic sta. uplatili?Inace,Dodik uplatio nase pare koje mu je Trojka dala,nije iz svog dzepa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naćin donošenja odluke potvrđuje da je država nastala spajanjem 2 entiteta, đaba politićari narodu drugo prićaju. Hvala Republici Srpskoj što je izašla u pomoć narodu Jablanice a i sada pokazala velko poštovanje ovim ćinom
Pored mene u autu lik pustio Cecu na 100 decibela. Pola Alipašina probudio. Ima se ovo kome prijaviti?
Jadni smo
Ozbiljan je ovo problem kad Državna vlada (Vijeće ministara) nije proglasilo Danom žalosti. Bolje bi bilo da ni RS nije proglasila Dan žalosti.
Kaze premijer Niksic ne znam ko je odgovoran.dali je to na Federalnom.niko nije odgovoran.za ubistvo vise od dvadeset ljudi.Nemamo Alarm ja upozorenje Sirene nemamo putem mobilnih.nemano strucna lica koje navodno uzimaju pare.za nerad.birno je uhljebiti.faniliju porodicu partiske drugove.
Nece valjda pusstat narodnjake po kaficima u RS?