Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrži Murize, svi smo uz tebe
Podrška Murize.
Alisa je radila (zna se na sta se misli) za te koji su ga ubili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Momak je nažalost platio glavom zbog činjenice da mu je djevojka bila dio lanca organizirane prostitucije u ilidzanskim hotelima. Ali to nije bio samo posao mafije, bio je to državni posao, kao i mnogi drugi o kojima se itekako mora šutjeti jer glava ide zbog toga.
Vjernici iz SDA imaju i svoje koke da se isprazne po ilidžanskim hotelima. Allah selamet!
Ovo je istina. I ima jos Alisa na Ilidzi. Nazalost to su bolesne zenske osobe, koje vole probleme. Rade sa kriminalcima, koji umisle da su vlasnici takvih djevojaka (makroi), pa onda je problem sto se tu nasao normalni hrabri mladi momak Dzenan, koji se poceo zabavljati sa Alisom, i na kraju zelio da Alisa prekine komunikaciju i rad sa njima. Alisa je radila za njih. Nazalost, sto se Dzenan uopste nalazio sa njom. Kakogod, nadrljao bi neko drugi. Cuvajte se Alisa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni samo nije jasno zasto se ne uhapsi ta Alisa ???
Izgubi glavu zbog kuravele. Podrška babi Murizu da se istina iznese na vidjelo.
Izdrzi Murize,jos malo je ostalo🙏🙏
moze li mi neko ukratko reci sta je ovdje u pitanju, tj zasto je napadnut bio i ko skriva to sve, zaista nisam upoznat
Iz neke ljubomore prema Alisi,jer je taj sto je ubio bio Alisin bivsi momak.Na kraju ona ga je njima dala u ruke,i jedan od njih trojice ga je tupim predmetom opalio u glavu i usmrtio ga.Sve sumnje i sanse su da je to uradio Muamer Budnjo,sin Alije Budnje,vlasnika hotela na Ilidzi.
aaaa...pa se pokusalo kroz nesreću prikazat? ljubavni trougao? a posto su ovi visokopozicionirani onda se zataskaje?
PRAVDA!!!
Pravda za Dzenana !
Žalosno, ali je ovo samo jedan od mnogih slučajeva koje politička elita opstruira i štiti počinitelje
Danas Dzenan i David sutra vase dijete, pamet u glavu.
Da ti dragi Allah podari dzenet nastradao si kao sehid, Murizu sabur, da ubice kazni najvecom kaznom i ponizenjem, da se otkrije istina koja uvijek izadje na vidjelo, nista se sakriti nemoze.
Pravda za Dzenana ❤️
Uzroci stradanja Hrvata I Bosanaca i njihove djece je u ideologiji koju bastine pokreti ujki i bosnja. Fasisticki pokreti se moraju pobijediti. Zajednicka borba na stvaranju SHB Republike je jedini put u slobodu sva tri naroda u danasnjem Protektoratu.
Istina ce izac na vidjelo.Doso je vakat da se mnoge djevojke bave prostitucijom i ponose tim,strasno,Sarajvo je mahala i svi znamo koliko djevojaka to rade ponosno i misle da su bitne.One to ne kriju cak sto vise zele da se zna jer misle da su bitne i neko i nesto,strasno
Izetbegovići =Čaušesku Bliži se kraj bandi i lopovima.
Komentatori ako ste svi uz Muriza gdje ste SVI na protestima? Moze se jos vise ljudi skupiti ali smo postali narod koji sve zna ali ipak vecina gleda svoja posla kad treba na proteste ali se zato komentarise! Izadjite SVI Sta vas kosta?! Nek se zatresu gace odgovornima!
Pravda za Muriza i ubijenu djecu 92-95