Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cigara uvijek prije alkohola :) bolje smrditi na duhan, vec podrigivati pivo i pijan voziti, od dima nisu umrli oni koji su bili u prisustvu pusaca ali su ginuli oni koji su se vozili s dojcima.
Pušenje ima veze sa IQ osobe koja puši. Ne možeš biti pametan i uvlačiti u sebe smrad koji ni sam ne znaš od čega se sastoji! Nekada je bio duhan, sada Bog zna šta se melje i trpa! Pored toga često roditelji puše u prisustvu djece i td, naravno da je tu mentalni sklop na samom dnu!
Pušači su egoisti. Teško da će to iko uraditi..
Uzmite Jo's to, I slobodno me svi nag,, ite.
mi svakako kolektivno pušimo
Danas pojačavam pušenje
Bgm ja evo uz jutarnju kaficu i cigarice lagano. ☺️😋
Svugdje u svijetu je zabranjeno pusenje na javnim mjestima sta se kod nas ceka i ko to ne zeli da se donese taj zakon.
ZABRANA PUŠENJA NA JAVNIM MJESTIMA.