Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Našim političarima bitna je fotelja ostalo im je potpuno nebitno
@OsmorkaGamad A SDA clanovima nisu fotelje najbitnije hahahahaha XD koji vic...
idemo ludo idemo jako...uz Kemala Malovčića i hit TI SI MOJ 13 BROJ
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je HDZ nezaobilazan onda je i SDA nezaobilazna..pravila za sve jednaka..ili..!?9
Nije Sarajevo BiH..narod Bosanski je tako odlucio..ne Srajeevo Smidt..Trojaneri....sloboda demokrtaija pravednost..valada se boromo ..za pravo glasa.!?
Ocito je demokartija na Sarajevski nacin Diktat..onda to vise nije sloboda pravo..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izdajnici i ustase ce izglasati srbina i hrvata u Federaciji za predsjednika podpredsjednika i kada dodze na red glasanje za Bosnjaka onda ce napustiti sjednicu
Ama ko god nama narodu će biti isto, iste cijene iste plate isti nameti ali neka bilo je zadnjih mjeseci uživanje gledati zelene botove kako kmeče i kakvim marifetlucima se služe
Sve ih smjestiti pod cirkuski šator, da se osjećaju kao u prirodnom okruženju...
znači počeo raspad osmorke...hehe pripremite kokice i kolu. 😎
Zna se!...... Ko neće!
Zakon je bio CK SK SRBiH, jedna partija, jedna vlast... kakva demokratija i budalaštine.... Ne znamo mi šta je demokratija...
Vlast je vec formirana, ovo je samo formalnost. Nadam se da ce gospodin Smit sprijeciti blokadu demokratskih procesa i pokusaj prekrajanja izborne volje gradjana.
Vlast će imenoviti Osmorka sa HDZom BiH. KOliko god SDA preko medija pokašavao da situaciju prikaže neizvjesnom i kao je bez SDA nemoguće ove sedmice ćeppasti u vodu. Ja se bojim samo jedno a to je izazivanje nereda u FbIH koje će sijati duboka država koju kontrolira SDA.
Kao sto je Bakir upropastio reviziju tuzbe protiv Srbije… veliki patriota inace razumije se u trezore
Narod na sve tri kljucne strane u BiH je STOKA ... kako bi nam samo moglo biti dobro kad bi odj. sve .. i strance i komsijske zemlje .. da se okrenemo sebi mogli bi biti Svicarska .. al ne, zastava je vaznija.. tuga
Koliko para ide na ovu vlast, na plate i komisije? Ne uhljebi što rade nego na ove domove i skupštine ima li se negdje to provjeriti?
Osam petokolonaša će prdnuti u šišu.
Mile...
Ako Smit ne reaguje na Dinin i Camparin poziv trebaju onda pozvati NATO da bombarduje SDA da ih ne ometa u formiranju vlasti i izdaji. I neka bombarduje i SDA glasace da NiP sa 50000 glasova i u buduce bude siguran u vlasti.