Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon odlaska zastupnika iz RS-Sumske jedno pitanje! Dali su za to vrijeme bili placeni?
Pravo pitanje.
Hajmo Denise nova inicjativa! Pod 1: Ko ne dolazi na posao nema platu! Pod 2: Ko nema platu nema ni penziju! Pod 3: Ko ne dolazi na posao taj steti svome preduzecu / drzavi, za to ide tuzba! Pod 4: Ko ima tuzbu taj nema pravo na takve pozicije! Sve rijeseno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zavrnes plate k vidjet ces kako ce se svi misevi vratit
Bosnjaci: zajednicka imovina je zajednicka Srbi: zajednicka imovina je nasa Svijet: srbi i bosnjaci su isti, svako hoce sebi
Odose opet 4 god uzalud eto kome ste dali glasove dase svađaju umjesto da rade za narod .budžet trebo u novembru dase usvoji oni zakasnili pola god.sad su se podjelili fotelje i lagano kreće dodik covic becirovic i tako će loptu sutat 4 god narod skače na nacionalnost i dobro mu što oni se svađaju ništa ne rade .političarima dobro vide narod se pali na nacionalnost ne vidi ništa dalje od toga oni državu rasturise .moji naši vaši a oni samo jasi .tako nam i treba .
Dajte im obezbjedenje do srbijanske granice.
Koji performans! Pa to sve treba u pozorište zaposliti!
Ja kad ne dođem na posao meni se odbije od plate, kakva su pravila za ovu fukaru političku što ih mi plaćamo, mi smo im šefovi
Šeherzada Šeherzadaaa ti si uzrok moji jada dajem carstvo da se vratiš
Ukinuti plate za one dane nedolaska, pa vidio bi ove sirotinje iz RS kako bi letila na posao svaki dan
Najbolji test za Ntorku je sad da istraju na crvenoj liniji i ne podlegnu iskušenju na kojem je SDA pala a to je dunjalučki interesi na štetu države BIH.Nemožete nam prodavati maglu da ste za BIH a uzimati 7-8000KM mjesećno minimum na demagogiji da Čović i Dodik hoće ili neće.Crvena linija i svi od Bečirevića do mene obićnog građanina penzionera na kazan ako je to jedino rješenje a BIH ne smije biti upitna.
Vjerujem da je svakom dobronamjernom BOSANCU a ja vjerujem da bi nas sad u odnosu na referendum 92g bilo i više nakon etnonacionalističkih i dejtonskih eksperimenatalnih nesporazuma jasno da je jedino rješenje provedba presude suda iz Strazbura AZRE ZORNIĆ koja podrazumjeva ustav i IZ i GRAĐANSKU BIH koja garantuje svakom pojedincu ista prava u BIH.
Sjednice Parlamenta bi se trebale održavati putem računarskih aplikacija, npr. Zoom i sl. Ne bi bilo potrebe za obezbjeđenjima, restoranima gdje je ručak 3KM, vozilima za prevoz, odvojenim životima itd. Uštede bi bile mnogostruke, izražene na godišnjem nivou i milionskim iznosima. I ko npr. želi da napusti sjednicu, olakša se u WV-u i sl. samo se isključi sa kompjutera, bez ikakve pompe i sl.
Drama queen srbi
Vulic je vise za show Zvijezde granda pa nek babinu imovinu rasprodaje.
Vi srbi niste blesavi vi ste udarili na sihr od gusli
samo sa njima problemi - RS je bila jedna velika greska, Alija nadam se da se kotrljas u tabutu.