Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa nasa SDA. Ima li iko posten u toj stranci?
Svi su oni posteni, bar tako tvrde
Sace Asim zavrsiti dojavu bombe ne sekiraj se sexy Selmo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako on moze obavljati poziciju, a ima optuznicu? A ostali koji i nemaju cak ni istrage ostaju bez posla.... Nikad mi necemo kao drzava za koju su krv i zivote dali najbolji sinovi profunkcionirati!
Opasan Sexi Selmo 10 milijuna u padze aferim patrijoto. Ali ja mislim da ti to sve pakuju Srbi i Hrvati i da nista to nije istina jer ti kao veliki bosanski patrijota nebih ni feninga maznuo a kamoli 10 milijucica .
imal iko da se Boga boji..
Sexy Selmo BigHead.
Selmi Cikotiću se sudi jer se usprotivio Dodiku i njegovom viđenju Oružanih Snaga u BiH. Selmo Cikotić je oličenje poštenja. Vama koji krojite ove komentare preko Drine i Save, vi koji upravljate u sudu i tužilaštvu, vi koji hapsite poštena insana a puštate Dodika da antiustavno djeluje, neće vam uspjeti. Bošnjački narod će poslije izbora izaći ujedinjen, nećete više kalkulisati sa Našom strankom, ovom strankom nastavnika tjelesnog, SDP-om i sličnim poltronima.
jesi to ti Selmo? 😂😂😂
Oj glavurde
Nema SDA kud ispod 10 miliona afere,jbm im kosti mrtvih predaka
Viškovi zastarjelog oružja završili po pojatama i štalama možda?.
A kad će mu početi suđenje za ratni zločin? Umjesto kazne i osude dobio ministarsko mjesto!
sexy Selmo, sexy suđenje
presuda streljanje na trgu, sjedeći
Marnuo DESET MILIJONA i dalje ministar bez posljedica. Ustani Tito i Goli otok. Ne bih mogao u Titino vrijeme ostati ni čistačici, a kamo li ministar, a lopuža. Noć bih u Titino progutala za ovo. A prvi BejHa šerif normalno DESET MILIONA , hapiš i vječno dobar.
Ina li iko iz SDA da mu se ne sudi ili da mu se nece suditi?
AL RAZVLAČE ČOVJEKA OFIRNO PO SUDU NAKON 11 GODINA... PA GDJE STE BILI DO SADA TUŽIOCI, NIJE RATNI ZLOČIN...???
Zar ti u tužilaštvu nisu Srbi većinom?
Selmo Cikotić je naredio genocid na katolicima u Vakufu i izbjegao osudu na genocid jer je njegov kolega preuzeo odgovornost nad tim muza 500.000 KM
Ti katolici nisu otjerani nego im je dana puna sloboda da napuste sami teren
Čeka se prvi slučaj u istoriji BiH da neko podnese ostavku iz moralnih razloga, to do sada nismo gledali na uzorku od par hiljada slučajeva koji su nas zadesili većeg i manjeg kriminala. I mi očekujemo pravni sistem, kompletan državni vrh, od Predsjednika Predsjedništva, premijera, preko ministara svi su pod optužnicama za najteža krivična djela, narod šuti, gleda i kafeniše...