Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dace Dino sve za komad vlasti
Opet idu na naklon? Osmorica patuljaka.
Ne moze dati vise od potpisa za dayton i rs
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa zat bije bilo lakše Dodiku doci u Sarajevo nego njih 26 da ide u Banjaluku…vec se tu vidi koliko je 8-morka jaka
Naravno da hoce. Popusice ga Dodi za vlast
Dat će osmorka i guz.. Samo da su u vlasti. NS i Nes nisu ni otišli u Banja luku al su rekli ne vraćate se bez potpisa .
Ovi jadnici iz osmorke su najveća sramota koja se mogla dogoditi BiH. Trčkaraju od Mostara do Banja Luke, i na Mars bi otišli samo da se domognu vlasti. Jadan li je i bijedan narod kojeg oni predvode.
Nadam se da je Dino ponio vazelina sad kada već ide Dodiju na noge.
Ovo je pravi test da vidimo za koga smo glasali. Danas imaju priliku da zacepe usta kriticarima i da im dokazu da ima boljih daleko ljudi koji ce se boriti za BiH, a ako podkleknu pod bilo kakvim zahtjevom gdje se BiH oduzimaju državne nadležnosti treba ih debelo kazniti.
Svaka roba je na prodaju.Ugledajte se na njih i pocnite zaradjivati.Drzava je u principu san svakog naroda ali ne i onih koji je vode.
Dobrodosli u TRANSGUZIJU!
Ovaj konaković je pravi klošar.
A sta ako ne poklekne....sta cemo onda...Vi Klix uzivate u nekoj negativi....sta ako ispadne sve dobro po narod u BiH...
Svi Znamo da Sda bi lagano odhebala Laktasenka.. Za ove 8ce...vidjecemo...
Prvi put da vidim nekog ko je visi od Dodika 🤣
Kasumovic bi prodo mater a ne drzavu!
Mislis Mc DOLANS iz Uskoplja 🤣
konaković je političar koji samo šupljira da bi bio u vlasti
Nece ali se nikad nista ne moze uporedit sa opstrukcijom tuzbe prema Sr.Zabrinjavajuce koliko ima ovi stovalaca i navijaca sda?Nisu valjda sve botovi skotovi koji mogu preko ovog preci.