Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegovići doveli mudžahedine, arape pa migrante... Šta je sledeće ko zna
Da ti oplode sestru.
Mudzahedini su samo eliminisali srpske teroriste iz VRS.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dokazi protiv mahmuljina i alije, koji nikada nisu objavljeni na multi-kulti, tolerantnim i objektivnim bosnjackim medijima tzv. bht-u i ftv-u: https://youtu.be/nR3fc6n8-g0 https://youtu.be/B2uQ7uD0dfg https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2021/01/22/tvclip045887.mp4 https://youtu.be/nJqna_NH3MA https://youtu.be/eLD8k1zzZZA
KO GOD DA JE KRIV NEKA GA KAZNE, A POGOTOVU ZA RATNE ZLOCINE, I ISKRENO TE VEHABIJE NE VOLIM
Odgovarti ce kao i migranti za ovo u blazuju
Naravno da treba odgovarati. Nije bitno tko je sa koje strane. Bitno je da svi odgovaraju za svoje zlocine. Ako ima Boga i pravde, odlezat ce neko vrijeme u prdekani!
Izravnjavanje krivica i zlocina ;;;NO PASSARANT
Okot ustaškog cvića opet neće odgovarati za genocid nad Srbima. U Ilijašu, Vogošći, Bužimu i dr više nema na izborima srpskih kandidata, kontinuite genocida. Kako da se zajedno živi kad na nato lažima imate percepciju.
Da je međunarodni sud bilo bi nešto ovako sud bih po jugoslavenskom zakoniku ništa.
Kako je čudan osjećaj kad se odmakneš od svega,budeš neutralan i vidiš kako se 3 naroda međusobno mrze,osuđuju zločine počinjene s druge strane,a svoje zločine pravdaju.Osjećam se superiorno nad vama,a nisam egomanijak.Vidim logiku kristalno jasno.
Apsolutno NIJE KRIV! Izjednacavanje krivice je politika, a ne pravda. Oba brata su mu ubijena u genocidu u Prijedoru, a sada njega treba kao osuditi za navodne zločine koje je navodno počinio neko drugi... Sloboda našem generalu i komandantu!
@Veliki gospodin e pa o tome se i radi ako je tolerisao zlocin pod svojom komandom onda nije general nego fukara zločinac koji postenom borcu nemoze komandovati. Azijati koljači klali zatečene civle starce u kućama ko stoku sve pod komandom i znanjem mahmuljina. O tom se radi za to mu se sudi.
@Veliki gospodin Dokazi protiv mahmuljina i alije, koji nikada nisu objavljeni na multi-kulti, tolerantnim i objektivnim bosnjackim medijima tzv. bht-u i ftv-u: https://youtu.be/nR3fc6n8-g0 https://youtu.be/B2uQ7uD0dfg https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2021/01/22/tvclip045887.mp4 https://youtu.be/nJqna_NH3MA https://youtu.be/eLD8k1zzZZA
Abd nas general . Slobodan !!!
Kakare Vi ovdje a Rat poznajete samo sa Tv da ste osjetili stahote kad se ledi krv u žilama nebih pisali kojekakve nabuloze, nisu svi dragovoljno,dobrovoljno Ratovali a nisu ni svi zločinci. Naj ljepše god. mladosti 😔😔
Muslimani nisu pravili nikakve zločine, samo su branili svoje
@SeydoKomsoglou nisu ta svirepa ubistva civila staraca učinili muslimani ,to su učinili azijati koljači plaćene ubice koji su na koncu i sami bili likvidirani .
Ako će Srbima biti lakše zbog genocidaškog mentaliteta, OK, al čovjek je nevin
@emirovich kao obcan vojnik je nekriv ali on nije bio obican vojnik vec komandant nad vojnicima ,znaci skrsio svoj vojni zakon koji ga sada kači.
@emirovich Dokazi protiv mahmuljina i alije, koji nikada nisu objavljeni na multi-kulti, tolerantnim i objektivnim bosnjackim medijima tzv. bht-u i ftv-u: https://youtu.be/nR3fc6n8-g0 https://youtu.be/B2uQ7uD0dfg https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2021/01/22/tvclip045887.mp4 https://youtu.be/nJqna_NH3MA https://youtu.be/eLD8k1zzZZA
sta on nek izadje a srbe i hrvate osudjuj?