Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Nesic kao Minustar Sigurnosti i Isak kao Federalni Ministar u MUP ne podnesi ostavke! Izlaze u javnost i krive lokalnu policijsku stanicu! Nije u nadleznosti likalne policije da prati socijalne mreze i radikalne pokrete! I jos izadju i pricaju ovo je udar na drzavu, ne nije .. ovo je udar na ova dva policijska sluzbenika jer neko iz te drzave nije radio svoj posao da bi djelovao preventivno! Pocivaj u miru Maran Ozrene! Puno snage porodici!
Istragu izvrsiti ko stoji iza tog naivnog dijeteta,ciji je to pijun?Sve ih kazniti dozivotno i smrtnom kaznom cak ako je moguce.Da se zna jednom zauvijek,kakva kazne se ocekuju za svakog sljedeceg ko bude pomislio ovako nesto.ISPIRE SE MOZAK DJECI!!! Porodici Maran iskreno saucesce,da se vo vise nikada nikome ne ponovi.
Kazu da stoje Baptist i metodisti! Mada , kurze glasine o budistickoj uroti sa sibtoistima kso izvrsiocima! Zna se ko uvijek stoji iza ..
Može li se ispitati njegov boravak u vrijemenu od 1992 do 1996?
kakva je ovo smrtovnica sto nije zelena
nisu svi m.... t....., al jesu svi t..... m.......R...... mira
Nek mu je lahka zemlja. Tužno I žalosno pred penzijom izgubio život zbog idiota. Maloljetnom ne može država ništa, ne može u zatvor sad svi maloljetnici nek po zolju na leđa i gađaju po kućama zgradama. Sve strušite država ne može ništa njima. Promjeniti zakon pod hitno nek ti imaš i 12 godina napuni ćeš 18 godina i onda izvoli zbog ubistva 20 godina u zatvor.
nemam nista protiv da svaki vid kazne koji bi ste ovom djecaku dali,,,upotrebite neselektivno,,,na sve kriminalce,,,i politicke,,,i teroristicke,,,i nacionalisticke,,,,pa bi ste vidjeli da ovaj cin je bio samo igla u plastu sjena
Juce pisalo ognjen a sad ozren
Ne umanjujući ničiju žrtvu, ali sta je sa napadima na muslimane u RS- u koji nerijetko završe i ubistivima. Zar i to nije terorizam? Ili je to naziv rezerviran isljučivo za muslimane?
To se ne smije spominjat
samo pratiti trag, vodit će negdje. Zamisli idiotizma, kao boris se protiv nekog tamo cionizma tako što napadnes Ognjena i Avdu u nekoj tamo Bosanskoj Krupi. Progovorit će ovi kasnije uhapšeni, trag mora voditi do nekog centra moći na Balkanu.
Ne bore se oni samo PROTIV nizma, već i ZA širenje lafizma... Lagodno ste zaboravili da su napadali i normalne, Evropske džematlije!
A sta ocekujete kada ljudi poput Nesica i Isaka vode dvije najvaznije institucije za sigurnost. Obojica neskolovani, zatucani, nesposobni, arhaicni
Ugasite komentare!
UGASITE KOMENTARE!
Nema 15 godina nego 14 godina. Ovo treba baš da se istraži, strada nevin policajac. Toliko pitanja koje treba istražiti. Mislim a može bit psiha, silovano, nečim ponižavan i zlostavljan pa ovo pocinio iz osvete, jel neko nagovorio djete, uticaj droga jel neko nešto dao od supstanci, jel s nekim u kontaktu od nekakvih grupa sekti toliko pitanja ima i mora se istina na pravi način ispitati a ne pricati samo terorizam i prikazivati lažne godine.
mali izlazi iz zatvora za 10god
pod hitno mjenjati zakon gde pise da maksimalna zatvorska kazna za maloljetnika 10god
Dok je policija udarala i imala ovlasti, ovo se nije događalo. A krivi su i građani, ako neko vidi da policija nekog udara, snimaju ih i šalju novinarima i ocrne policiju a ne znaju drugu stranu priče.
Pocivao u miru
Faca mu ratna 93
Ne griješi dušu. Pokojni je možda bio bolji čovjek od tebe
Familija Maran su spasili mnoge Bošnjacke živote u Bosanskom Novom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)