Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije problem izaci petkom na dzumu, problem je sto se vi ne vracate na posao. uzmete pola dana slobodno
dajte duple satnice nedeljama pa ko hoce bujrum neka radi, ko nece neka sjedi kuci sa familijom
pitajte konakovića i nikšića zašto su slagali narod,da će se na ovoj sjednici usvojiti fiskalni zakon o visini plata u federaciji---rekli su da je zakon spreman ali koliko vidimo nema ga nigdje--zašto gledaju narodu u oči i lažu javnost
Zamajavanje naroda nebitnim tackama na dnevnom redu da bi opravdali enormna primanja poreskih obveznika.
Kako RS dobija 370 miliona na stetu Federacije.Poreskih obveznika Federacije ..ko je to dozvolio. ?
Kakav su ovo teme i uzimanje para i vremena a bježeći od pravih tema. Pa nek radi kad ko hoće ali kontolisati broj radnih sati u sedmici ili mjesecu kao svugdje u svijetu. Ja npr idem nedeljom u kupovinu.. neko hoće petak neradni a nedelju bi radio.
Ma može i petak i subota i nedjelja, zar nismo multi kulti? Al da baš ništa ne radi.
Nema dnevnog reda smanjenja rasipanja novca i usteda novca u kantonima i FBIH. Smanjenje plata ovim uhljebima u skupstinskim klupama na svim nivoima. Povecanje plata tj minimalca 580 km zvanog crkavica. Radnicka prava zakon o mobingu, prekovremenim satima itd itd. Zakone kroje udruzenje robovlasnika uz pomoc ovih stetocina koji glasaju za takve zakone a ne struka koja vidi stanje 70 posto radnika sa najnizom platom u Evropi.
Pogledaj samo faca na slici, ovu su oni sto misle u sebi dajjj samo meni.
Hvala građanima Federacije što velikodušno podržavate izgradnju tramvajske pruge u Sarajevu. Neće imati ništa, a bićete zadovoljni i sretni. Hvala još jednom.
Zašto neradna Nedelja??? Što petak ne bi bio neradni????
Ili da budu i petak i nedelja neradni ili nikako .. Dokle više saginjanja Kato li ba nima????
Bitno je da oni mogu ići na mise i tamo slušati hvale o UZPu , ratnim zločincima i o tome kako moraju plebiscitno glasati za ADZ.
samo da ne bude opet jadni Osmica morao satima drezdati pred kompjuterom i gledati snimke nadzorne kamere u posti..
A na dnevnom redu niz stetnih zakona i odluka. Zaduzivanje od 900 mil km jel Ks radom vlade upade deficit 80 mil uskoro je na tom putu grcanja u kreditu i FBiH . Nedelja neradna selektivna u kojoj neki rade a neki ne koju ce radnici iskihati ili otkazima ili prekovremenim radom. Udruzenje robovlasnika Eco a preko njihovog glasnogovornika ministra Delica prebrojava krvna zrnca na birou ko odbije ponudjenu crkavicu od minimalca leti u pasivne a kasnije i sa biroa 100.000 ostaje bez zdravstvenog.
Mozda da malo zategnete zakon o radu i placenoj toj nedelji. Neki bi i radili tu nedelju, ali je svugdje duplo placena dnevnica, jos ako si u smjenama, dodatno dobijes na dnevnicu dodatak, ovisno o smjeni (ako rad ulazi u period 18-00, 00-06, itd).
Što niste kao sda uzeli milost traNvaje iz bratske turske