Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost, BiH mora biti spremna na rat. Milorad Dodik i Aleksandar Vucic su svoje intencije pokazali i jasno otkrili. Eto, sta nam vise treba. Valjda oni imaju prave informacije. Samo ne bih se uzdao u eufor. Pogotovo dok je tu madjar.
Nemoj teskih tema ziv bio yutel vlast nam govori da je dodik zauzeo proevropski kurs
Gdje se nalazi Reuf Bajrovic znaj da je to farsa. Covjek dobro zivi na racun te neke pari organizacije. Iz supljog u praznog. Tolika pamet da je u DS naziv rs prosao. Sada dzabe sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno, hvala na upozorenju mada dzaba, mi spavamo i gledamo zvezde granda
Hvala ovom Amerikancu siguran sam da nam zeli najbolje kao i Palestincima
Mi cemo sa istocnim komsijama lahko, mene brinu zapadni susjedi i ono sto svi ignorisu, od lokalaca do medjunarodnih zvanicnika, a to je otvorena agresija i podapinjanje sa zapada dok nam prstom upiru na istok. Moram da sifrujem sad svoje obicno misljenje jer smo cenzurisani na ovom portalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma snjima ćemo mi lahko, samo neka nas ne zaustavljaju, mozda je vrijeme da i MI Bosnjaci napravimo taj opasni poduhvat, kad je moda, hhaha.....
Ovaj zadnji dio je u potpunosti 100% u pravu. U stvari Srbi već duže vremena nastoje da izprovociraju neki incident kako bi mogli nastaviti započeto. Da li bi im pod Vučićem bilo bolje, da li bi imali bolje plate, bolji život, sumnjam.
Placeni sejac panike.
Pravna sluzba, a ne legalna.
imas li ti ogledalo
Jasno je ko dan da je pritisak putina na ovu dvojicu sve jaci da zakuhaju na balkanu. Ali kamo srece tada nece biti RS.
Covjek zna znanje
Legenda kaze da je vecina naroda lijepo i mirno zivjela u Jugoslaviji, kad je pao berlinski zid Nijemci su odlucili da treba rasformirafi Jugoslaviju, u tu divnu pricu o rasturanje Jugoslavije se ukljucuju Sjedinjene Americke Države koje prvo dobro zavade pa tek onda mire a poenta je da vladaju glupanima koji su nekad mirno i lijepo zivjeli u tvorevini socijalistickoj ciji je presjednik jedini pusio kubanku u Bijeloj Kuci pri tom ne zarezujuci ni Sovjete ni Amere 5 para jugoslovenskih
Tzv Jugoslavija je bila umjetna tvorevina stvorena da podmiri apetite srbiji i hrvatskoj.
Nažalost je tako, nikad se taj teret neće skinuti sam od sebe. Oni su Bosnu najahali, i misle da je mogu vječno jahati.
Veli Server: "Građani Bosne i Hercegovine će morati uraditi sav "prljavi" posao sada. Evropljani i Amerikanci bi trebali biti spremni da pomognu"----izgleda raja da cemo ko ukrajinci morati da radimo te prljave poslove, dok nas ovi guraju ispred sebe i kuraze. Nema druge,...ili ima....emigrirati iz BiH pod hitno
Ovaj mlati praznu slamu par decenija.Od 1996 sluzsamo o novom ratu.Ovi stariiji od 1960 te slušaju o nuklearnom ratu SAD.Rusija.Mnogo je to majka mu stara.Umlatiste nekoliko generacija televizijom i internetom.Pochechete i kablovima tuci po glavi :D
Ko hteo sukobe , sukobi mu bili u kuci , a sukobe zeli Server.
Bukvalno jos jedan govor mrznje Servera.
Ja mislim sa ovdje nema ko ratovat, ljudi taman obnovili kuce, stanove, kupili auta imaju neke poslove, tamam stali na noge poslje onog rata. Tako da rat nikome ne treba padati na pamet, a ovi sto sto huskaju to rade samo iz licne koristi.
Pa nije to bas tako , mozda Srbima i Bosnjacima ne trebaju sukobi ali Serveru i slicnim krvopijama koji nas svadjaju sukobi trebaju.
Ne moze bolje bujrum