Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ima istine da ga je sin Željke Cvijanovic ubio kako se šuška isto kao i Dzenana Budnjin onaj tokmak
gdje ima dima ima i vatre...
@astromaut nije nego Filip Ćulum, bratić šefa MUP-a. Najgore od svega je što je bio otet i držan 4 dana iako je MUP sve znao, da bi potom bio ubijen. Znači MUP je skrivao otmicu a sad skriva počinitelje.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Oni za koje si se borio, oni su ti i ubili dijete. Kao sto je ubijeni na stotine bosnjacke djece sirom genocidne izdrkotine. Znaci, Davore, ako si se borio za "drzavu" RS, ne pojavljuj se vise u Sarajevo. Jer koji ces klinas u gradu kojeg si godinama granatirao i ciju si djecu, mozda i ti, ubijao, moj Davore. Svako ima neko breme na svojim ledjima. Koje li je tvoje, da mi je znati.
@dobojnevada: Je li bitno gdje je ratovao? Bitno je da se "borio" za "drzavu RS". Pametnom dovoljno. Nema grada na prostoru RS gdje Bosnjaci nisu ETNICKI protjerani, da ne pricam muceni i ubijani. I nemam namjeru s tobom diskutovati na ovu temu. Iznad tebe sam.
borio se za milosevica a isti mu dijete ubili a sad lafo bi neku pravdu a sta je sa djecom ubijenom 92-95??
Ovdje ako ima i malo istine trebali bi se uputiti svi prd MUP-RS i pretuci gamad pa cak i one sto nisu nista radili ali su znali za sve i krili. SVE IH TREBA PODAVITI.
Davor Dragičević: Čitav MUP RS zna ko je ubio Davida i šta su mu radili šest dana ------------- naravno ti znas sta CITAV MUP RS zna Covjek jeste izgubio sina i to je tragedija,..ali je jos veca kada njegov bol iskoristi britanska ambasada za napad na Republiku Srpsku
Ovdje vrijedi ona, "jednom ubice, uvijek ubice". Samo me zanima, "ko je to toliko arogantan pa misli da ce se ubice suzdrzati nakon sto su pobili desetine hiljada Bosnjana? Eto Dragicevicu dobio si "pravnu drzavu" nakon sto je nastala na teskom genocidu i na mrtvim tijelima desetina i stotina hiljada ne Kineza, ne "Siptara", ne "Hrvata", nego tvojih drzavljana i ti se nadas da ce ti takvi genocidasi donjeti pravdu?
Zivi na masovnoj grobici, a nada se u pravdu?
@DrynskaRegata - A eto Vi svi tzv. Bošnjaci ste nevini, zlazni ste, nebi mrava zgazili...slažem se ako Vam je tak lakše, a ko je ubio 20.000 Srba u ratu ?? Možemo se do vijeka optuživati,pljuvati i mrziti medjusobno....ali ako nismo ništa naučili iz tog prokletog rata džaba nam sve.
GONI IH DO ZADNJEG.SAV NAROD BIH JE UZ TEBE ZA PRAVDU , DOSTA JE SILNIKA I SAMOVOLJE.
Pucao si na pogresne ljude Dragicevicu.
Borio se pa sta i opet ce se boriti i mi i oni. To ne znaci da treba pravdat kriminal najvecih zlocinaca a to su politicari. Oni jedino ne poznaju boju ni naciju mater im jbm
Zasto se cudi, pa ti tipovi iz te genocidne "policije" su pobili desetine hiljada u BiH i hiljade u Bluci? Zao mi malog, kao i oca mu, samo isti ti su ubili Vukelica nakon sto je otvoreno na mediju FTVBIH prozivao SNSD mafiju ili kad su ubijali Bosnjane i katolike Bluke? Kaze on ne rusi genocid? Postoji snimka gdje Lukac naredjuje likvidaciju vonika, cime krsi Zenevsku konvenciju. Zasto neko sumnja da ce takav i slicni njemu stati sa ubijanjem i da ce se ograniciti na Bosnjacima?
@velikamuda Razlika između ta dva slučaja je drastična. Pripadnici "Babine policije" su živi, doduše jesu maltretirani i bili izloženi poniženjima (kad su ih gole svezali za haubu auta i vozali kroz Bihać), no opet su živi, za razliku od vojnika kojeg je Lukač ubio i za kojeg se pouzdano zna da je ubijen. Ali pošto si ti đikan, od tebe se ne očekuje objektivnost već samo PTPC huškačka retorika i naravno relativizacija... Jel ipak si ti đikan i mediokritet...
@velikamuda Ko o čemu do vlah o poturčavanju... A baku ti jahali Sejmani ko što ti je Oliveru jahao Bajazit ;) ;) Plodu 500 godina turskog karanja...
Malog policija uhvatila sa drogim, dali mu ponudu da dila za njih i oprostit ce mu. Nakon određenog vremena malom dosadilo i rekao da to vise ne zeli raditi, tu mu je bio kraj. 6 dana se izivljavali i na kraju ga ubili. Eto to je istina.
Alo majmuni botovski, nacionalistički, sda-snsdovski... šta god da je bio i radio, niko nema pravo da ubije čovjeka
Bosnjacka logika i izvodjenje teza su zaista nevjerovatni
Stari vise reci jednom 150 dana pricas kako znas, sve imas .. a nikad da izneses u javnost, pa ne znam sta cekas...daj da svi cujemo vise to sto imas...a kao da gledam opet ce reci Lukac, Culum i ostali...
Nema sanse razumjeti covjekovu bol, to je sigurno jer izgubiti dijete ne mogu ni zamisliti.. ali postalo je sumorno vise slusati ‘zna se ko je, a ne zna se’.. Kad se zna ko Je, ime i prezime molim lijepo, dokazi, i vodi govna u zatvor. A ne ovako, nema smisla..
Bravo Srbi !!! Najveći domet u poboljšanju života ima da vam donesu : Rusi, popovi, liturgije, parastosi , manastiri, osvetljenja , 365 slava u godini...i sve to začinjeno sa velikom dozom Srbovanja ..Pravda mora pobjediti!!
rs Nikad nije bila drzava niti ce ikad da bude, to je entitet nastao na genocidu ubijanju i rusenju svega sto nije bilo tzv srpsko, to je prokleto zato se i desavaju ovakve stvari zalosno ali tako je to, na kraju ce uvijek pobjedit dobro, a dobro je Bosna i Hercegovina ravnopravnih ljudi !
@berlusconiVRS nije bila agresorska vojska, nego obrambena, branila je Jugoslaviju, tekovine pobjede u 2.sv ratu, a Arbih je bila vojska koja se stavila na stranu rusenja Jugoslavije odnosno otvoreno se borila za ono sto su htjeli Hitler i ustase. Dakle toliko o tome.