Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve te donacije i posticaje treba dijeliti kao na lutriji pa ko dobije,svi smo građani ravnopravni a ne samo privilegovani kod vlasti dobivaju
Koliko si dao jaranu VS trend Bihać nije radio čitavu 2020 otpustio sve radnike
Sve je isto u Ministarstvu poljoprivrede FBiH...samo Lijanovića nejma...pričaju sami uposlenici ministarstva
Koja demagogija. On navodi cifre koje se odnose na sve podnosice zahtjeva zajeno a u izvjescu od revizije navode se 4 preduzeca koja su neosnovano ostvarili podrsku jer su otpustili radnike. Sta cemo za ta sporna preduzeca???? Traziti krivicnu odgovornost!
Da vi ne radite bilo bi duplo više zaposlenih.
nijedan poljoprivrednik nije dobio marke a znam ih dosta registrovanih gazdinstva, čak su u nekim kantona smanjeni i ukinuti poticaji za poljoprivredu. koga ste vi pomagali treba istražiti.
E sta je sad istina… Dodik rekao da je ekonimski rast RS-a 30%.. ili 6 puta veci nego Njemackoj i Japanu 😀