Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek druge napadamo i krivimo , ko je nama branio da mi napravimo defile za 1. mart samo što smo mi nepismen narod i nema ko da organizuje , samo što je nama bitnije da se susjedi ne uvrijede i što mi ne cijenimo ni 1. mart ni državu ,, sad da pitaš većinu omladine šta je 1. mart pojma nemaju ali zato odma znaju nabrojati kompletnw Cecine pjesme. Kad smo izašli na ulicu i stavili do znanja da nedamo državu ,, djecu odgajamo tako da završe školu i bježe u Njemačku ebo te Bosna.
Hoće li biti i ove godine ruski ešalon na paradi kao prošle godine u Banja Luci.
ako nisu zauzeti gnojenjem ukrajinskih njiva.
Iz genocidnog brloga nista novo.
Molim Boga da vam svaka proslava bude zadnja.
Ukidanje takozvane izmišljene republike s. je civilizacijska i historijska činjenica i samo je pitanje vremena kada će se ugasiti tj. dok dođu normalne generacije koje će se složiti ili nestati s njom. Defilujte do prekosutra, ali to vam je budućnost.
Otprilike to ce biti među poslednjim, cim ste to poceli izmjestat po gradovima.Isto kao i kip zlocinca , kerine iz drugog sv.rata.
Od kada to postoje ustavni I neustavni Dani? Dan, je Dan, a noc je Noc I ne treba I'm ustav da bi postojali
Samo nek se inatit. Hrana za nerad.
Nadam se da ce se i bosnjacki politicari malo trznuti i svatiti gdje zive. Da ima imalo pameti dosada bi makar federalni mup imao helikoptersku jedinicu a kantonalni adekvatna oklopna vozila ali kod bosnjaka je izgleda bitna fotelja i ona parola moja domovina je moja guzica a ostalim kako bude
Samo srbi slave svoje velike poraze i veličaju ubice, koljače, silovatelje, palikuće. Šta drugo reći nego BOLESNO!
i onda 10 tog pravac Sarajevo glumiti Neleta Karajlica kod Bosnji i zaradjivati
Mirnidopski UZP (FGR+HDZ UZP + Četalji) SE DIGAO JER POBOGU ŠTA IMAJU OVA NEKA UDRUŽENJA PROTIV MIRNOG DEFILOVANJA DODIKOVIH ČETALJA NA OBODU SARAJEVA KOJE JE 4 GOD. TRPILO NJIHOV TEROR. ILI ŠTA ONI IMAJU PROTIV "NEZAVISNOG SUDSTVA" POD UPRAVOM AA, KOJE RAFALNO HAPSI BOŠNJAČKE ORCE U DOBROVOLJAČKOJ, GORAŽDU,... A NIŠTA NE PODUZIMA PROTIV ONIH KOJI SU POBILI NA HILJADE BOŠNJAKA U VLASENICI, BIJELJINI, GORAŽDU, VIŠEGRADU, PRIJEDORU PA I SARAJEVU.
Sve je ovo ubleha. Mislim da ce neku zvrcku napraviti pa ce otkazati iz sigurnosnih razloga da optuze politicko sarajevo. Nema u lukavici ni ulice za defile ni mjesta da parkiraju autobuse
Isto rade kao i 1992 sa svatovima, pojedinci hoce Srpski narod da uvedu u jako opasno stanje jel mislite da Sarajevo halaliti onoliku krv,djecu,sinove ,majke,sestre, očeve, mile uvuci rogove dok nije kasno
Da me neko pita šta je Bosna i Hercegovina, morao bih pričati 9 minuta bez da me sugovornik razumije. Da me pita šta je RŠ, odgovor lak. Etnočistačka samostalna država.
deveti januar dan poraza bosne i hercegovine.
Smiješan si,
istocna ilidza nije grad nego selendra koja se zove lukavica.