Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kulturni odjebaus tipično Europski u rukavicama
Samo, ali SAMO da im nasi politicari ne daju nikakav novac, ni slucajno. Oni (Dodo), su ocajni. Novac su podijelili izmedju sebe i....nemaju ni za plate. Poruka nasim politicirima...NE DAJTE IM NOVAC....NIKAKAV, da vidimo kako ce se rijesiti kriza, jos da ovih par hiljada zaposlenih iz Sarajeva dobiju prinudni neplaceni odmor, pa da vidimo kako je zivjeti bez novca a sa navodnom tolikom podrskom od ljudi iz RS-a.
Klix, mala ispravka.Nije 2.1 milion, nego 2 milijarde i 100 milona eura je odobreno.✌🏽
@lokum ...To je velika ispravka
pa kome je vise zanimljiv vepar iz laktasa i njegova sumska
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Amin vise, i treba EU da nam zavrne slavinu u RS, ne bi li se dozvali pameti malo
Delegacija EU o nedavanju novca RS-u: Poslali su mali broj projekata koji nisu ispunili kriterije - nespodobne i nepodobne Dodik ovce!
srbuj makar slamu jeo meeeeeeeeee
Trazio bi Dodo i od Kineza ili Rusa ,ali ti mu ne daju jer sem gaca na sebi RS nema nikakve druge imovine sto moze zaloziti kod njih .Uglavnom za RS predstoje reski dani i gradjanims u RS samo im preostaje da traze posao u najgorem slucaju u Federaciji jer sada je jos podnosljivo,ali za dva tri mjeseca nece biti nista kod Dode
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Znači u pola godine RS zbog Dodika izgubila malo.mqnje od milijardu Eura na projekte. Joj što ih lik iz Laktaša ubi. 🤣 Kad Srbin dođe pameti džaba će mu kuća na Dedinju biti. Neće se moći sakriti.
Slijedi najezda barbara
Eh što neće i RBiH ovako sa šumnjacima, pa bi došli tobe, da od srbovanja nema vajde
Njima treba samo traktor nista vise.
Đaba je prjetio misleći začepiće mu usta param ono kontra
A koliko ce Distrikt dobiti?
Eto Mile sada se mozes i objesiti pada mi kazemo da je EU kriva ……
RS nije vrijedna mog komentara
Narode ,Duduku se mora Novac dati, bice problema ako Duduk nedobije pare..
Iz RS sam, bice problema ako mu date pare, bez para je nemocan
Da ovaj covjek nije smjesan Bio bi komicar u pokusaju