Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTA SU ČEKALI DO SADA!!!
Svak zna koga su uhljebili Hurda i Adil u BH Telecom, Državne sluzbe. Svak zna koga su Kljake uhljebile u JP Posti i JP Autoceste. Svak zna da trenutno Kljako steli Isnaru Beši mjesto direktora u JP Posta. Svak zna koga je Mušić uhljebio....
Razmisljanje prosjecnog sda glasača:Hm blize se izbori u nedelju...ustaću po obicaju u 2:30 ujutro..popit kavubi kiselu sa lakumom.Do 3:15 pomuzt kravu i ostalo po stali...u 3:20 ujutro krenut ka biralištu sa golf 1.Stići na biralište u 4:30 ujutro...da nebi zakasnio...do 7 ujutro kad otvaraju biralista grijat se na grijanje u autu.I onda nazvat svog starog(babu)da mi rekne za koga ono glasat treba-jer mij strari najbolje zna.On je u ratu bio.
a ako se stari ne javi...i ne potvrdi da treba glasat za sda...ako mi se ne javi...onda glasat za sejdu komisca jer je on zlatni ljiljan i bio u ratu...a ako nebude sejde komsica na listi jer su lokalni izbori onda glasat za nekog iz df.Samo nek je bošnjak i nek je naš.Sda je izgradila državu,iako nas je preteklo kosovo koje stoji u mjestu-a to znaci da nas nije preteklo-nego je sda motor koji ovu zemlju vozi u rikverc.
Imao si problema u djetinjstvu? Kačavenda te dirao?
Mostarci, do vas je.👍
Stid ga i sram bilo , ko god ne izađe na glasanje , ☝️
Kad vidim.ovu sliku starog mosta!!! Bas me obuzme osjecaj ponosa na njeg,na ovu moju domovinu BiH!! A UZP na aparatima!!!
Evo i ja se svečano , pridružujem pozivu ! Rambo , fataj se motke i ćeraj sve na izbore , 👍😁
Samo je pitanje ko ce imat vise glasaca !! Blok oko SDA ili Blok oko HDZ. Ili bolje rec koc vise obezbjedit glasova!!!
ma treba pitati ossuneccenog sejdu za koga glasati
Za dobar sunet i glas za sejdu vazda ima vremena...Saopštenje iz df centrale mostar.
Irma Barajlija samo sto se nije porodila ako pobjedi i uzme porodiljsko godinu ko ce biti gradonacelnik. nije mi to samo jasno?
Ajmo NS I SDP,PODRSKA I OD STRANE NIP...AJMO DO POBJEDE U MOSTARU!