Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na pitanje Zukića sinoć u N1 ; ..zašto nove tehnologije nisu raspoređene u cro-kantonima ( hdz-ee), ?,...her .Š ne daje nikakav smisleni odgovor , osim da će ;..na općim izborima 2026 ..i to sve biti pokriveno..! Buahahhhaaaaa..., Smijurija od eU standarda ..!
Hahah za koga za bandu da glasam. Sve sami gol lopov i kriminalac.
Za ADZ. tu nema... Eno Čović izašao, doduše nestali papiri Eno Jelka nije kriva , eno je u Agenciji za pare, Eno onaj što je pobjegao iz BiH ni on nije kriv , zato je i pobjegao Eto sve jasno..
Narod treba izaći na izbore i dati veliku podršku SDA. Neka to bude prvi korak u spašavanju države.
Nemojte narode izlazit nikako da vidimo hocel moc onda varat.. Treba blokirat ulaze da niko nemoze uci i glasati.. Pa nek vidimo onda rezultate..
Tada po zakonu automatski ostaju trenutni vladajuci jos 4 godine, vidim da ne znas, osim ako nisi trojanski dorat.
Ma ovi iz Delegacije EU lazu.. Satro promjene neke a zna se da ce Dodik zaprijetit izbornoj komisiji i dobit ce SNSD ponovo. HDZ uz podrsku nacionalista Hrvata ce opet dobit nemoguce ih izbacit.. Samo je sreca sto bi se SDA mogla da izbaci skroz. Dosta su oni muka narodu donijeli.. Da EU hoce postene izbore dali bi oni sistem 1 predstavnik i 1 partija da vlada.. A ovo su sve suplje price njihove isto kao sto govore da ispunimo uslove da udzemo u EU.. A Tursku nikad nisu htjeli primit..
Sve počinje jednim glasom... ....a završava jednim poništenjem naroda na 24 h i namatenjem onih spremnih na to.
OHR je kolonizator koji namece zakone.. EU delegacija samo laze.. Cuj promjene.. Bit ce promjene kad se promjeni Ustav da umjesto 3 predstavnika bude 1 i umjesto 3 partije budu 1 na vlasti.. Treba samo sad za ove izbore niko da ne izadze pa da vidimo koliko ce ko moc pokrast ako niko nece da glasa..
jedva čekam da obučem odijelo i da glasam za sda
Sretno
fala